May 16, 2012

Kuidas ma päikeseprille tuunisin.

Kellegi blogis olid mingi aeg inspireerivad pildid savist rooside ja asjadega kaunistatud päikeseprillidest. Seejärel vaatasin, et Piia oma blogis tuunis samuti päikeseprille nende roosidega. Mõtlesin, et miks mitte ka ise seda teha. Kuna mu fimo savi varud on hetkel üsna väikesed, siis mõtlesin, et ei hakka parem jamama, polnud viitsimist roose voolida ka tol hetkel tegelikult.:) Otsustasin, et liimin sinna hoopis kristalle. Prillidel on nüüd hoopis teine ilme. Ja mis eriti äge, siis päikese käes säravad need ikka jube ilusasti!:P Õnnestus isegi suhteliselt puhtalt liimida ja superliimi jälgi kuskil väga näha ei ole. Ma imestan, et ma end nende prillide külge ei liiminud. :D Mul ikka alati läheb midagi nihu, kui liimima pean:D Aga sel korral vedas.
Enne:

Pärast:


Kuidas te oma päiksekaid tuuniksite? Kui üldse :)

5 comments:

  1. So creative!

    xoxo;) Lili
    http://natcosmetics.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Väga kihvtid tõesti. Ma ise ei ole üldse suurem asi päikeseprillide kandja, sest kannan tavalisi prille, seega on mul täiesti tuunimata variant.
    Agnes.

    http://sekkarileiud.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ka tegelikult prillikandja, aga pigem käin rohkem läätsedega ja siis saab päiksekaid ka tuunida..:D

      Delete
  3. väga stiilne ja korralik tulemus, annab nendele prillidele kindlasti särtsu juurde.
    mina oma päiksekaid ei tuuniks, kuna suur osa neist ongi juba sellised veidi teistsugused (mustrid, kivikesed, erinevates toonides sangad jne). klassikalisi musti mul pole ausalt öeldes :P

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me

    ReplyDelete