May 16, 2012

Maikuu glambox.

Tänane glamboxi sõnum oli küll meeldiv üllatus :) Ei osanud seda veel sel nädalal oodatagi.
Õhtul peale pikka koolipäeva läksime jalutama ja tõime mu Glamboxi ka ära :) Kahjuks piltide kvaliteet ei ole parim, sest tegin need pimedas ja väheses valguses. Loodan, et saan sel korral veel andeks :)
Minu glamboxis oli sel korral järgmine:











1. Töpferi dušigeel. Sain sama sarja ihupiima ühe glamboxiga. Seda pole jõudnud veel kasutada.
2. Syoss/ Repair Theraphy- Intensiivne hooldus, mis muudab juuksed läikivaks ning siledamaks. Hea meelega proovin selle ära.
3. Himalaya Herbals/ Dental Cream- Hambapasta, mis on koostatud spetsiaalselt valitud taimedest. Keerasin korra korgi maha ja see mis vastu vaatas, küll eriti hammaste peale seda panema ei innustanud. Oli suhteliselt kahtlase värviga..eks näis:)
4. Maybelline /Cool Effect Cream Eyecolor- Täistoode. See mulle küll väga meeldib!! Hästi mõnusa sädelusega. Homme katsetan kohe järgi.
5. Bielenda/ Caviar & Truffles Good Night Skin- Mõeldud 35+. Sel korral olid mõned tooted mõeldud emadele. See on tõenäoliselt üks neist. Minul sellega veel õnneks pole midagi teha.
6. Bielenda /Collagen Hyaluronic Acid Night Wrinkle Filler- Ka kortsuvastane kreem. Samuti mitte mulle veel.
7. Dr Scheller / Anti Wrinkle Care Day- see on vähe leebem ja seda vist võin isegi mina kasutada. Argaaniaõliga. Proovin igatahes järgi. Need Dr Schelleri asjad on mulle üldiselt meeldinud.
8. Lip Smacker- Pineapple Fanta lõhnaga. Pinapple Fantat minu teada Eestis ei müüda, seega lõhn on üsna võõras :) Aga sellegipoolest mõnus ja värske.
9. Geishaa :)

Selline siis Glambox sel korral. See on minu viies Glambox ja kahjuks pean nentima, et siiamaani saadutest meeldib see mulle kõige vähem. Aga täistoode meeldib mulle küll. Ei teadnudki nende lauvärvide olemasolust midagi, äkki leian poest veel mõne värvi, mis mulle meeldib.

Mõtlesin, et lähipäevadel teen postituse proovitud glamboxi asjadest ka. Et mida olen kasutanud ning mis on meeldinud ja mis mitte:) Siis on endal ka parem ülevaade, mis veel proovimata on ja mis täissuuruses soetada võiks.:)
Samuti on plaanis varsti teha Giveaway! Info tuleb lähiajal. Oleks vaja veel mõni follower juurde saada, siis annan mõned ilutooted ära :) Külje peal paremal on Jälgijad. Hakka jälgijaks ja oled infoga kursis :) AItäh

5 comments:

  1. Tere, Eve!
    Sul on väga sümpaatne blogi! Täna juhtusin küll siia esimest korda, aga edaspidi kindlasti sagedamini.

    Kahjuks on mul sulle Maybelline lauvärvi kohta vilets uudis. See on juba mitu aastat tagasi tootevalikust eemaldatud. See muidugi ei tähenda, et sinu lauvärv oleks kasutuskõlbmatu,lihtsalt uusi toone poest ei leia. Seepärast targutan, et mul endal ka see tuubike olemas ja kvaliteet on tegelikult ju väga hea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh:)
      Nagu ikka:D Leiad midagi, mis meeldib ja siis tuleb välja, et enam ei toodeta. Nii ebaaus:)

      Delete
  2. Syossi toodet võiks isegi proovida, kuigi ma väga kiitvaid kommentaare neile seni lugenud pole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katsetan ära, eks siis näib. Kuigi suuri lootusi ma ei pane. Mul ikka väga kuivad juuksed ja siin igasugune suvaline asi vaevalt, et imesid nüüd teeb :D

      Delete
  3. Lip Smackerit müüakse Tallinna ja Tartu kaubamajas :)
    Igati njämmm :)))

    ReplyDelete