September 12, 2012

Augusti Adorebox.

Adorebox on siis selline karbike, mille saab endale igakuiselt tellida (maksab 11,99 euri). Ja vastavalt iluprofiilile saadetakse sulle asju. Iluprofiili saab paika panna nende koduleheküljel registreerides. Minu meelest on tegu päris hea iluprofiiliga. Küsitud on nahatüüpi, millist meiki kasutate igapäevaselt, õhtuti, milline jumestus meeldib kui soovite ekstravagantset välimust, millised on juuksed (sirged, lokkis), kas juuksed on värvitud, mis tüüpi juuksed on (kuivad jne), millist küünelaki värvi kasutate, millist huulepulka/huuleläiget kasutate ja milliseid tooteid soovite kõige enam adoreboxist leida.
Oma esimese Adoreboxi sain tasuta. Aga see ei mõjuta kuidagi minu arvamust sellest :)
Adorebox näeb siis välja selline:

Mulle nii meeldib see pakend. Näeb eriti nunnu ja samas ka stiilne välja. 10 punkti!

Avamisel nägi siis karp seest välja selline :)
Ja siin on siis kiri, mida antud karp sel korral sisaldab. Mulle kui roosafännile meeldib muidugi see ka, et asi on roosal paberil. Vahel ikka pisiasjad loevad ja määravad nii palju.
1. Esimeseks asjaks oli siis Calvin Kleini Splendid Color küünelakk. 10 ml ja see maksab 13,6 euri. Väidetavalt on tegu kvaliteetse küünelakiga, mis peaks suurendama küünte paindlikkust ja vastupidavust. Kahjuks ei ole ma jõudnud seda veel proovida, aga täna õhtul on see plaanis. :) Värviga olen rahul! (Iluprofiilis märkisin ära, et mulle meeldivad roosad, punased toonid). Tundub, et nad on seda arvesse võtnud!
2. Teiseks asjaks on L'Occitaine mandli dušiõli- 35ml maksab 3,6 euri. Kuna ma ühes Glamboxis sain samuti selle dušigeeli, siis ma juba tean, et tegu on väga hea asjaga. Lõhnab hästi, nahk jääb siidiselt pehme ja igaljuhul soovitan seda!

3. Kolmandaks asjaks on Sally Hanseni Daily Lip Moisture Gloss huuleläige. 1,2g-4,5 euri. Sisaldab aaloed ja aprikoosiõli ning niisutab ja kaitseb huuli igapäevaselt. Kui ma seda peale panin, siis esialgu ehmatasin ära, sest see on väga paksu koostisega. Muidu läige on kena ja püsib peal samuti üsnagi hästi.

4. Bourjois Liner Clubbing vedel silmapliiats. Kuigi tõlgitud on, et tegu on silmapliiatsiga, siis ma ütleks, et see on lainer :) Toon on selline lillakas-kuldne. Väga hea on sellega joont tõmmata. Joon jääb selline täpselt õige paksusega. Väidetavalt on see ka 100% higi- ja niiskuskindel ja testitud klubiskäijate poolt :)) Ma ainult ei tea kas see lilla toon päris minu jaoks on. Ma pole kunagi lilla laineriga käinud, aga eks see tuleb siis ära proovida :) Selle hind on 10,5 euri.
5. Kosmeetikakott- Royal Chic kosmeetikakott. See võib-olla on ainuke asi mille järele mul otsest vajadust ei ole, sest kosmeetikakotte on mul mingi..6 tükki kui mitte rohkem. Aga samas küll ma sellele kasutuse leian, sest mõnes kosmeetikakotis hoian näiteks ehteid, miks siis mitte ka seda kotti niiviisi ära kasutada. Selle hind on 5,2 euri.

6. Lisaks veel väikesed  L'Occitaine testrid (kätekreem ja niisutav kreem).

Nagu te näha võite, siis see Adorebox sisaldas väga häid asju! Enamik tooted olid täissuuruses. Kasutuse leiavad nad kõik ja ma olen selle boxiga ikka väga, väga rahul!
Kohe tõttangi uue kuu tellimust tegema:)

Mis te arvate Adoreboxist? Kas ostaksite?

3 comments:

  1. Väga hästi arvan ja kahetsen, et augusti ja septembri omad jäid tellimata :( Mulle meeldib, et pakutakse ka täissuuruses tooteid, mitte pelgalt pisikesi näidiseid. Samuti meeldib tasuta saatmine ja veidi kõrgem hind kui Glamboxil üldse ei häiri. Glamboxi ma pole tellinudki ja ilmselt ei telli ka, sest arvustuste järgi tundub see kehv.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind ka see kallim hind ei häiri, sest lõppude lõpuks on saadavate asjade hind ikka päris kõvasti sellest välja käidavast summast suurem.:)

      Ja tõepoolest..võrreldes seda Glamboxiga, siis on vahe nagu ööl ja päeval :))

      Delete
  2. Iseenesest on isegi hind sarnane glamboxiga, sest nt ma nüüd tellisin kolme kuu oma ning see on 29.90 seega alla 10euro tk. Seehulgas on veel kulleriga kojutoomine asja sees, et tõesti tunduvalt soodsam asi.

    Ning tundub et kvaliteedilt on nad ka paremad ning iluprofiilist peavad ka ilusti kinni.
    Ma sain täpselt iluprofiili järgi, silmavärviks mul oli küll roosa pandud kuid ilmselt lilla ongi lainerina kõige ligilähedasem selleni.

    Kuigi nii mõnigi asi mis mul oli (samas asjad, teised toonid) ei leia mul kasutust. Siis vähemalt on kvaliteetsed tooted. Mitte nagu glamboxiga oli kus minu arust oli väga tihti odavaid asju, mida võiks väga vabalt ka osta ise.

    ReplyDelete