January 25, 2013

Make Up Academy (MUA) tellimus.

Nagu paljud teavad, siis eile lõppes ära MUA kampaania, kus oli võimalik asju -50% odavamalt soetada pluss saatmine oli samuti tasuta.
See tellimus on pärit eelmise sooduka ajast detsembrist (kogu kaup oli -40% odavam). Tegelikult olin juba täiesti kindel, et see detsembri algul tehtud tellimus on kuskile kaduma läinud ja seda me enam ei näe. Seetõttu tellisime teisipäeval MUA'st uuesti. Üsna samad asjad, aga mitte päris. Ja nagu Murphy seadus, kolmapäeval oli minu postkastis kiri, et detsembrikuine MUA tellimus on kohale jõudnud. Oh õudust.:)
Näitan siis asju, mis detsembris tellitud said.
Siin on pilt peaaegu kõigist asjadest (mis ka teised minu kaudu tellisid).

Ja siin on minu asjad:
Mis ma siis endale tellisin?
Küünelakid. Toonid Shade 2 ja Deepest Purple. Deepest purple värvis olen veidi pettunud, sest koduleheküljel paistab see palju tumedam.
Praimer. Mulle väga meeldib see praimer. Ja kuna mul hakkab vana otsa saama, oli viimane aeg endale uus soetada. Praimerist olen siin postituses lähemalt ka kirjutanud. Kindlasti üks MUA parimatest toodetest.
Huulepulgad toonides Shade 5 ja Shade 15. Nende MUA huulepulkade juures on see äge, et alt on võimalik see n-ö korgiosa lahti keerata ja siis sealt näiteks pintsliga seda huulepulka peale kanda. Et kui kellelegi teisele meiki teha, siis saab just kasutada seda eraldi seisvat huulepulga osa. Shade 5 on selline armas sädelusega roosa. Shade 15 on mul hetkel veel avamata, sest ma ei ole kindel, kas see ikka päris minu värv on.:) Tundub selline veits nude toon olevat. 
Lauvärvitrio Pink Sorbet. Väga mõnusad värvid on, sealjuures hästi pigmenteeritud ka. Sellest saab kindlasti üks minu lemmik.

Huulepalsam Kiss Me. Mulle nii meeldib see värv. Aga ma pole seda ka jätkuvalt lahti teinud, sest mul on tunne, et see läheb kinkimisele. :) Aga kes teab, pean endaga veidi võitlema enne.

Bronzer- Shimmer kisses. Ausalt öeldes ootasin et see oleks veidi pruunikam, tundub pigem nagu põsepuna olevat. Aga eks näis. Võib-olla jääb nahal just perfektne.
Silmalainerid City of gold, Iced, Night sky. Läheb kõvaks lainerijoone tegemiseks :))
Silmapliiats-lainer Pink Sparkle. Mulle tohutult meeldivad need MUA tooted, millel on kohe teritaja ka küljes. Jube mugav. Mul on nende üks huulepliiats ja nii hea on alati vajaduse korral suvalises kohas seda teritada..:)) 

Sellised asjad siis said tellitud. Kui mu sellenädalane tellimus ka kohale tuleb, siis tõenäoliselt panen mõned asjad müüki. Kindlasti odavamalt kui koduleheküljel, aga kindlasti mitte -50%-ga sest tahaks ise ka nulli jääda.:) Kellel on huvi midagi osta, jääge lainele.:)

Kas te tellisite midagi seekord?  Millise toote kättesaamist ootate enim?

5 comments:

  1. Tellisin ka seekord esmakordselt MUA'st ja ootan kõige suurema põnevusega lauvärvi palette Undressed ja Heaven and Earth! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Undressed palett on mul endal olemas ja see on tõesti ootamist väärt!:))

      Delete
    2. Seda on nii hea kuulda! Nüüd ootan veel suurema põnevusega .. :)

      Delete
  2. kui sa seekordsest tellimusest midagi ei soovi, võid müüki panna, olen huvitatud, sest magasin sooduka maha... Alzheimer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selge.:D Neid asju tõenäoliselt on mitu tükki mis mul uuest tellimusest üle jääb.:)

      Delete