January 10, 2013

Vahepealsed ostud.

Pühapäeval, eile ja täna käisin veidi poodides ringi. Peamine soov oli endale mõni riideese soetada. Ja täiesti mission impossible. Minu kehakujuga ei sobi üldse need praegu poodides pakutavad suured lohvakad riided.:) Mul on vaja selliseid klassikalise lõikega asju. Ja neid hetkel on poest pea võimatu leida..ja kui midagi leian, siis on nende värv selline, mis mingit kriitikat ei kannata..või siis kvaliteet ei ole kiita. Oeh..:)
Mõned iluasjad aga olen endale soetanud.:)

1. Clinique 3-astmeline nahahoolduskomplekt. Koosneb vedelast näopesuseebist, puhastavast näoemulsioonist ja niisutavast geelist/kreemist. Nende headust ma veel kommenteerida ei oska, sest olen neid liialt vähe veel kasutanud. Aga teen kindlasti ka ülevaate.

2. Ontic Mineralsilt (kodulehekülg siin) soovisin endale saada väikest lauvärvipintslit (maksis 8,95 euri). Mul oli nende suur lauvärvipintsel olemas, soovisin ka väiksemat saada. Peale selle on nüüd minu lemmikule - sädelevale riisipuudrile (ülevaade) ja matile riisipuudrile, lisandunud veel ka kuldse säraga riisipuuder (siin). Õnnestus endale tester soetada ja lähiajal üritan ka teieni katsetuste tulemused tuua.:) Esmamulje on igatahes väga positiivne! 
3. The Body Shopi näopesukreem (maksis 6,40 euri). Eks näis kuidas see mulle meeldib..:) Tegelikult tahtsin TBS-st soetada endale ka mõne dušigeeli, aga Tartu TBS on ikka üsna tühi praegu allahinnatud toodetest. Nädala lõpus pidi vist uut kaupa tulema. Siis tuleb uuesti luurele minna.:)
4. Põldmarja kehakreem (4 euri). Mulle meeldis selle magus lõhn.:) Tahtsin endale sellist veidi kergema koostisega niisutajat saada. Laiali läheb see hästi, imendub kiiresti ja lõhn meeldib mulle ka. Ainuke miinus on vist see, et see pole pumbaga pudelis ja tõenäoliselt lõpuks on seda raske kätte saada.

Sellised ostud siis.:)

2 comments:

  1. Body Shopy allahindlus ongi suht mõttetu sel korral olnud. Ka Tallinnas polnud allahinnatud toodetele mingit valikut. Aga täishinnaga, ole lahke! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, täpselt. Eelmisel aastal oli valik kuidagi rikkalikum:)
      Väga kiirelt sai kaup otsa.

      Delete