February 12, 2013

Jaanuarikuu Adorebox.

Adorebox on siis selline karbike, kuhu on komplekteeritud erinevad ilutooted. Tooted on igal kuul erinevad. Maksab see karbike 11,99 (Saatmine on tasuta) ja endale tellida on seda võimalik Adoreboxi lehelt (siin).
Sain täna oma boxi kätte ja sellel oli armas roosa lips ümber :)
Karbikeses olid sel korral järgnevad asjad:
1. Cheri L'Amour Honor's Peony kreem kätele ja küüntele. See pakend iseenesest on nii ilus- roosa ja lilleline! Kreemi lõhn mulle nii väga ei meeldi. Samas ei ole see nii häiriv ka, et kõrvale jätta. Jätan selle töö juurde, siis on hea vajadusel kreemitada. Hind peaks olema 2,75 euri.
2. NYC Expert last küünelakk. Intensiivse värviga (kahtlen et see toon nüüd intentsiivne on:D) kauapüsiv küünelakk. Mulle ei meeldi sellised pärlmutter küünelakid väga. Aga eks näis. Proovin peale ja äkki üllatab see mind oma katvusega. HInd 4,35 euri.
3. Witch vistrikevastane tooniv kreem. Ma olen õnnelik, et vähemalt värvitoon on mulle sobiv! :) Samas on see pigem mõeldud kombineeritud ja rasusele nahale. Mul on aga pigem kuivem nahk ja ma kardan, et see võib mu näonahka lihtsalt veel rohkem kuivatada. Aga eks näis, proovime järgi! :) Kirjas on, et see peaks aitama ennetada ja ravida vistrikke, matistada ja kontrollida naha läikivust ja on keskmise katvusega. Hinnaks on 7,5 euri.
4. SeboCal'i Shea kehavõi. See on hea asi ma usun :) 
5. Goldwelli šampoon ja palsam tiibutatud juustele. Mõeldud, siis blondidele triipudele nagu ma aru saan.:) Olen Goldwelli tooteid kunagi kasutanud ja need ei meeldinud mulle nii väga. Aga vahelduseks võib ju proovida, äkki nüüd meeldivad.:)
Boonustooted. dr Organic'u kehapiim ja Lavera...ma ei tea misasi, sest eestikeelset silti ei ole. Aga ma arvan, et tegu on vist näokreemiga, sest leedu keelest midagi suutsin välja lugeda.:D

Ja lõppude lõpuks oli ka kaks šokolaadisüdant :)

Ma väga vaimustunud sellest boxist sel korral ei ole.:)
Kuidas teie toodetega rahule jäite?

1 comment:

  1. Ma ka seekord ei ole üldse rahul.
    Sain suht samad asjad.
    Erinevused:
    1) SeboCalmilt sain niisutava kreemi põletikulisele nahale - suht jama kuna mu nahk ei ole ärritunud ega midagi.
    2) Küünelakk oli minul beezikas.
    3) Goldwelli tooteid ei olnd kahjuks :( Oleks ka pigem seda soovinud, aga mul oli hoopis mingi seep -tavalise rõveda seebi lõhnaga ja kuivatav ... no mida veel :D :D
    4) Kookosetestrite asemel oli minul üks kohviga käekreemi tester.

    MA olen väga pettunud. Aga samas ei julge tellimata ka jätta. Teinekord täiesti head asjad.

    ReplyDelete