March 25, 2013

Mida võib leida Osturallilt?

Täna hommikul leidsin oma postkastist Osturalli brošüüri. Üldiselt olen viimasel ajal Osturallist eemale hoidnud, sest suured rahvamassid ajavad mu hulluks ja pakkumised ei ole ka piisavalt ahvatlevad ikkagi olnud:)
Osturalli iseenesest leiab aset Tallinna ja Tartu Kaubamajas 3.-7. aprillil ehk siis järgmise nädala kolmapäevast pühapäevani.
Kataloogist jäid silma mulle järgnevad sooduspakkumised.
1. Sothyse meigieemalduspiim tundlikule nahale 200 ml- 12,90 euri. Mulle isiklikult Sothyse tooted on küll meeldinud. Ja hetkel täitsa mõtlen selle meigieemalduspiima seotamisele. (Sooduspakkumine on kolmapäeval).
2. The Balm'i puuder Sexy Mama ja põsepuna Hot Mama. Neist ma olen nii palju head kuulnud. Hetkel mul puudrit ega põsepuna otseselt vaja ei ole, aga äkki poes tekib vastupandamatu isu. :) Mõlema hind siis sooduspakkumise ajal 9,90 euri. (Sooduspakkumine on kolmapäeval).
3. Signe Seepide apelsini kehakoorija. Sellest kirjutasin alles hiljuti siin. Ma olen selle tootega väga rahul ja soovitan kõigil see endale muretseda :) Looduslik ja pärast seda on nahk niii mõnus. Ma arvan ainult, et brošüüris on viga ja tegelikult on siiski koorijat 200g, mitte 400g. Maksab see 4,40 euri. (Sooduspakkumine on kolmapäeval).

4. Joiki tooted. Rohelise õuna kehakreem aaloega- 5 euri. Näomask piparmündi ja rohelise teega- 4 euri. Kehakoorija meresoolaga 7 euri ja õlimask juustele 9 euri. Ise mõtlen, et see kehakreem vist kuluks ära :)  (Kõik need sooduspakkumised on kolmapäeval).
5. Macadamia tooted. Šampoon- 14,90 (300 ml), palsam- 17 (300 ml), mask- 10,50 (100 ml) ja raviomadustega juukseõli sprei- 10,50 (60 ml). Päris heade hindadega tegelikult. Ise kasutan hetkel nende toodetest nii palsamit kui ka seda juukseõli spreid, kuigi tavaline õli meeldib mulle rohkem kui spreivariant. (Kõik need sooduspakkumised on neljapäeval).
6. L'Oreali Carasse huulepulgad- 7,40 euri. Mul on sellest seeriast üks huulepulk ja see on lihtsalt võrratu :) Ja Color Riche'i lakid- 3,30 euri kuigi mul on tunne, et see soodustus ei hõlma kõiki neid lakke, vaid ainult 10 värvirooni :) (Need sooduspakkumised on neljapäeval)

7. Green Nature'i porgandiõli- 8,90 (50 ml), argaaniaõli-12,90 (50 ml), porgandikreem- 7,90 (120 ml), argaaniakreem- 8,90 (120 ml). (Need sooduspakkumised on reedel).
8. Maxfactori Facefinity 3 in 1 jumestuskreem- 10,50 euri. Sellest jumestuskreemist olen palju head kuulnud aga kahjuks mul endal on kuivemapoolne nahk ja ma kardan, et see ei sobiks mulle. Aga kindlasti vaadake Miss Liina tehtud eksperimenti siit, kuidas antud jumestuskreem tõesti ülihästi peal püsib ja oma matti jumet hoiab.(Selle sooduspakkumise leiab reedel).
9. L'Occitaine'i dušigeel- 17,90 (500 ml). Sain Adoreboxist väikese Almond dušigeeli testri ja see on tõsiselt mõnusa lõhnaga ja jätab keha hästi siidiseks. Mõtlen tõsiselt selle suure dušigeeli soetamise peale :) Ka Miss L on häid sõnu selle dušigeeli kohta siin jaganud. (Sooduspakkumine on reedel).
10. Nurme Seebi pediküüriseep- 3,90. Avokaado sügav-niisutav kehakoorija. 6,90 (200 ml). Jojobaõli- 9,40 (50 ml). Kõikidest neist toodetest olen palju head lugenud. :) Genefic rääkis pediküüriseebist siin, Triinu Liis kehakoorijast siin ja Anna Elisabeth jojobaõlist siin. Vaadake kindlasti üle :) (Need Nurme Seebi tooted on soodukaga reedel).
11. Maybelline'i Rocket Volume ripsmetušš- 7,90 euri. Sellest tušist olen kirjutanud siin.(Selle saab soodushinnaga soetada endale laupäeval).
12. Joik'i küünal Fresh- 5,40 euri. See on selline mõnusa lõhnaga, tasub osta :) Beauty from Liz on teinud Joiki küünaldest ülevaate, mida saab lugeda siit. (Selle küünla saab endale laupäeval osta).

Sellised tooted jäid siis mulle esialgu silma. Terve kataloogiga saab tutvuda siin.
Kuidas Teile need pakkumised tunduvad? Kas on põhjust Osturallile minna? Kuidas üldse suhtute Osturallisse?

14 comments:

  1. Tundub, et tuleb Facefinity jum.kreem ära proovida, mulle jäi ka Liina arvustusest kõrva, et tegu on hea tootega. Loodan, et nende heledaim variant mulle jälle liiga tume pole. :)L´occitane ´i kätekreem tuleb ka vb minuga koju, sest käed on vastu ekvadet eriti jubedas olukorras ja TBSi mandliõliga kreem kohe kohe otsas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mingi hetk poes proovisin ja mulle tundus, et see kõige heledam toon on minu jaoks küll veidi liiga tume. Loodetavasti sulle sobib. Jään igatahes sinu muljeid ootama :)

      Delete
    2. Kusjuures mulle oli ka nende kõige heledam toon kahjuks natuke tume.

      Delete
    3. Siis peab vist poes kindlasti katsetama, niisama seisma ma küll ei raatsi midagi osta.

      Delete
  2. Palju häid asju. The Balmi tooted on hetkel kõige rohkem soovitud!

    ReplyDelete
  3. Liis M., kui saad jumestuskreemi proovida, siis anna palun mulle ka teada, kas Light Ivory jääb sinu peal tumedaks ;)
    Eve, aitäh info eest! :)

    ReplyDelete
  4. Natuke kahju, et kõik soodukad ühel päeval pole, niiet paaril päeval kavatsen külastada. Hetkel on mu ostunimekirjas Macadamia mask, Nurme seebi pediküüriseep ja Signe Seepide kehakoorija. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ei tahaks iga päev ka ju seal tuterdada :) Kui tõesti wishlistis on midagi igast päevast, siis on eriti tüütu.

      Delete
  5. Palju häid pakkumisi, olen isegi varsti uue jumestuskreemi otsingutel ja üks, mis silma on jäänud, ongi Facefinity. Kahju et head pakkumised just nädala lõpus, kus mind ilmselt Tallinnas ei ole:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõnesmõttes äkki on hea, jääb ebavajalik koju toomata :) Ma ise tulen alati millegi sellisega ka kindlasti ära, mida polnud plaanis soetada :)

      Delete
  6. Vau, päris häid pakkumisi leiab sealt, ma vaatan. Sexy Mama oli minu suur lemmik, imeline läbipaistev puuder meigi kinnitamiseks ning päeva jooksul läikima hakanud nina ja lauba "taltsutamiseks".
    Kas tohib küsida, miks sulle tavaline õli rohkem meeldib kui sprei? Kasutan ise praegu samuti tavalist õli, kallan piisakese peopessa ja hõõrun juustesse, kuid olen arvanud, et sprei peaks just mugavam olema ja mõtlesin selle ostmisele... Mis sind sprei juures segab, äkki tean siis paremini, kas tasub ikka sprei soetada? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on tunne, et ma ei ole selle spreivariandi doseerimisega veel harjunud. Et kui ma ühe korra vajutan, siis nagu oleks veel vaja, aga kui ma kaks korda panen, siis nagu on liiga palju ja juuksesalgud jäävad väga imelikult kokku hoidma. Tavaline õli sobib mulle kuidagi paremini. Võrdlesin sprei ja õli koostisosasid ka ja spreivariandis on vähem igasugu lisandeid (mis on muidugi hea).
      Muidugi on mugav selle spreiga, ei pea käsi kokku tegema, aga õige doseerimine on minu jaoks veits tricky :)
      Ma arvan, et proovida tasub. Alati on võimalik see mittesobivuse korral kellelegi maha müüa. Probleemi, et keegi osta ei taha, ei tohiks olla, sest need tooted on nii popid :)

      Delete
  7. Lahe postitus :) L'Occitane toodetele ja jumestuskreemile tahaks küll käpa peale panna. Veel jäid mulle Osturalli reklaamvihikust silma kallimad silmaümbruse kreemid, mida pakuti soodukaga, täitsa mitu varianti olid. Tallinnas õnneks ei ole iluosakonnas nii tihe trügimine, et rahulikult ostelda ei saaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii vahva, et meeldib. :)
      Tartus on küll alati jube palju rahvast kahjuks :(

      Delete