March 27, 2013

Mõned uued asjad 27.03.2013

Eile oli üks vahva päev, sest mitu pakki jõudis kohale
Väga pikalt rääkima ei hakka, näitan lihtsalt, mis ma endale jälle kokku olen ajanud...:) Siinkohal tasuks mainimist, et ma olen jube roosafänn..:D (Mitte et seda piltide pealt näha ei oleks :))
Asjad siis järgnevad:
1. Oriflame'st tellisin endale antibakteriaalse kätegeeli. Seda on hea käekotis kanda ja kui käsi ei saa pesta, siis ajab asja ära. Lõhn on sellel hästi meeldiv ja värske.
2. Tellisin ka väikese märkmiku. See oli pildil lihtsalt nii, nii armas. Ja no päriselus on ta veel armsam :) See märkmik on ka Teie jaoks oluline, sest sinna ma hakkan kirjutama üles ideid, millest blogipostitusi teha võiks. :))
3. Ausalt öeldes selle koorija tellimist ma ei mäletanud..:P Sest tegin tellimuse juba mitmeid nädalaid tagasi ja alles nüüd oli mahti järele minna. Tegu siis Swedish Spa tootesarjaga. Koostisainete nimekirja vaadates oleksin ma peaaegu, et minestanud... Parabeene oli seal rohkem kui üks. Samas oli ka looduslike koostisosasid. See koorija on soolapõhine, mitte suhkru. Proovin selle vast ikka ära, aga uuesti seda ostma ei hakka, sest häid looduslikke kehakoorijaid on palju.
4. Pärast seda kui ma Geneficu Tony Moly huulepalsami arvustust nägin (SIIN), teadsin ma kohe, et seda armsat jänest on mu käekotti vaja :) Värv on umbes sama mis pakend. Ja see lõhn on nii maasikaliselt taevalik. Ajas jubeda maasikaisu peale ja täna hommikul pidin tänu sellele pudrule maasikaid peale panema :))
5. Seda ma ei mäleta, kuidas ma nende pintslite peale sattusin. Võimalik, et niisama e-bays ringi kolades. Mingit suurt kvaliteeti ma neist ei oodanud ja põhjus tellimiseks oli nende armas roosa kotike ja pintslite välimus. Aga tegelikult tunduvad pintslid täitsa okeid ja kannatab vahel kasutada küll :)


6. Ja eelmise nädala pakikesest on pärit 2 patsikummi. Mulle hullult meeldivad need metallist lipsukesed.
Ilusat päiksepaistelist päeva Teile! :)

4 comments:

  1. Kõik on nii nunnu! Eriti patsikummid ja huulepalsam. Mu rahakotile su postitus küll ei meeldi, kuna nüüd pean ka eBaysse kolama minema. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Ma ise hoian end hetkel tagasi, et ma sinna ei läheks, sest igasugu pakke on veel tulemas ja uusi asju mul ju tegelikult ei ole rohkem vaja praegu.:)

      Delete
  2. ma olen ka senini eBayst ostmisest hoidunud kuigi konto tegin ära... aga ka minul on kalduvus tihtipeale osta asju pakendi pärast, vaatamata sellele, kas mul neid asju reaalselt vaja on või mitte :D

    ReplyDelete
  3. Oh, mis mõnus roosa postitus, täitsa minu teetassi. :)

    http://genefic.blogspot.com/

    ReplyDelete