March 28, 2013

NOTD 28.03.2013

Uus maniküür pole just päris kevadistes toonides ja sobiks pigem sügiseks, aga selline ta sel korral tuli.:)
Esialgu mõtlesin, et teen küüned tagasihoidlikult beežikas-pruuniks. Kasutasin Sincero 3D shiny lakki toonis H4. Päikese käes sädeleb see nii, nii ilusasti. Ma olen nende Sincero lakkidega väga rahul, esiteks püsivad kaua, värvitoonid on ilusad ja üliodavad on ka. (Neid leiab Maximast ja maksavad midagi 2 eurot).
Selline sära on siis küüntel päikese käes:
Lakk ise on sellises pudelis:
Aga siis ikka otsustasin, et kannan musta pragunevat lakki ka peale (Cracked Effect nr 2). Ausalt öeldes ma ei tea, kas ma seda lakki enne ka kasutanud olen, sest selle pragunemise efektiga on mul omad suhted.:) Vahepeal meeldis väga, väga aga siis tuli periood kui ma mõtlesin, et issand kui jube :) Ja see lakk vist on soetatud just enne seda IssandKuiJube perioodi ja ma ei jõudnudki seda kasutada.:D
Tänasel päeval igatahes tundub see pragunemise efekt päris okei :) Lakiga iseenesest olen ka rahul, sest mulle ei meeldi kui need lakid selliste suurte tükkidena n-ö pragunevad, meeldivad sellised väikesed tükikesed rohkem :)
Lõpptulemus on siis selline:

 Täitsa põnev mu meelest :)

Kas olete Sincero lakke proovinud? Millised on teie suhted pragunevate lakkidega?

4 comments:

  1. Mul see sama lakk olemas. Samuti jumaldan Sincero lakke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rõõm kuulda :) Peaks vist uuesti nende lakkide jahile minema..:D

      Delete
  2. Sincero lakke pole proovinud, kuid Maximas neid ükspäev uudistasin küll. Ja praguneva lakiga on mul selline kogemus, et ühe pisikese musta ostsin ja kasutasin ühe korra ning nüüd ootab paremaid aegu. Ei ole lihtsalt praguneva laki tuju tulnud :)

    ReplyDelete