May 21, 2013

Näomaskid by Signe Seebid.

Sain mõni aeg tagasi proovimiseks kaks näomaski Signe Seepide poolt :)
Nendeks olid Kurgi- Teepuu näomask ja Maasika- Vanilje näomask.
Olen neid nüüd mõnda aega kasutanud (kordamööda:)) ja nüüd on aeg arvamust avaldada.
Pakend:
Maskid on klaaspurkides ja purgis on 50g maski pulbrit. Mulle väga meeldivad need paberist ümbrised. Kahjuks alles hiljem avastasin, et neid saab alt lahti teha. :) Minu ümbristel on kahjuks üks serv rebitud :)
 
Koostis:
Maasika- Vanilje näomaskis on valge savi, maasika pulber, punane savi ja vanilje seemned. Valge savi on kerge ja pehme konsistentsiga ja sisaldab rohkelt mineraale. On õrn ja sobilik kõikidele nahatüüpidele. Valge savi eemaldab nahast mustuse, koorib õrnalt ja ergutab vereringet. Punasel savil on samuti puhastavad omadused. Koostisained sisaldavad endas A vitamiini, C vitamiini, rauda, kaltsiumi ja teisi kasulikke aineid. Pisikesed vaniljeseemned puhastavad ja hooldavad nahka. Näomask ei sisalda sünteetilisi säilitus-, lõhna- ega värvaineid.
Kurgi- Teepuu mask sisaldab valget savi, rohelist savi, kurgi pulbrit ja teepuu pulbrit. Teepuu on antiseptilise toimega. Mask puhastab naha mustusest ja liigsest rasust. Roheline savi sisaldab nahale vajalikke mineraale ja on õrnalt trimmiv. Kurk mõjub nahale rahustavalt ja jahutavalt. Näomask ei sisalda sünteetilisi säilitus-, lõhna- ega värvaineid.(!)


Kasutamine:
Sega 10 g pulbrit poole teelusikatäie veega, maitsestamata jogurti või piimaga ja kanna segu nahale. Lase toimida kuni 10 minutit ja loputada sooja veega.
Ma ise kunagi ei kaalu seda kogust. Panen tunde järgi lusikaga väikesesse topsi ja tavaliselt olen pulbri seganud vee või piimaga. Näole peale kandmiseks kasutan ma vatitikku. See on ülihea vahend kusjuures! Esiteks ei pea näppe kokku mäkerdama ja teiseks mask jääb sinna ilusti kinni ka.

Minu arvamus:
Maasika- Vanilje näomask:
Mulle meeldib selle lõhn ja hiljem on nägu mõnusalt pehme ja nahk ei kisu. Aga mulle meeldiks kui mask sisaldaks rohkem vaniljeseemneid, neid on kuidagi nii vähe, et praktiliselt ei kohtagi neid. :)

Kurgi- Teepuu näomask:
Selle maski juures meeldib mulle see, et see teeb näo kuidagi klaariks ja tundub, et ka antiseptiline mõju on täiesti olemas. Aga selle maski lõhn on minu jaoks kahjuks üsna vastuvõetamatu :( Mulle lihtsalt ei meeldi see lõhn. Samas kuna mask ise teeb oma tööd ikkagi hästi, olen ma selle lõhna ära kannatanud. Antud mask sobib rohkem rasuse nahaga inimestele. Minu kuivemapoolsele nahale on pärast maski kasutamist kindlasti näokreemi vaja.

Kuna tegu on looduslike maskidega, siis ma kindlasti soovitaksin neid. Kuivemale nahale maasika-vanilje näomaski ja probleemsemale nahale kurgi- teepuu maski. Ausalt öeldes ise ma enam kätt nende n-ö mittelooduslike näomaskide poole enam tõstnud ei ole. Ma arvan, et need kaks maski suudavad oma tööd piisavalt hästi teha. Ja kes kardab, et selliste pulbritega tegelemine on üks jubedam mässamine..siis ei ole :) Lihtsalt väike tops, veidi vett või piina ja vatitikuga näole. Lihtne!

Kust neid saab?
Ise olen neid maske kohanud Kaubamajas ja loomulikult on võimalik neid ka Signe Seepide kodulehelt tellida (siin).

Olete te neid maske proovinud? Milliseid näomaske te üldiselt kasutate ja kui tihti?

2 comments:

  1. Kurgi-teepuu oma tundub juba mitte meeldiva lõhnaga, aga proovida tahaks küll seda. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. On jah kahjuks üsna häiriva lõhnaga, aga kui ma endale seda peale panen, siis ma kordan endale, et see on väga, väga kasulik ja lõhn ei ole oluline..:D

      Delete