July 17, 2013

Vivo Cosmetics'i tellimus.

Ausalt öeldes ma ei mäleta, kuidas ma Vivo Cosmeticsini jõudsin, aga ühel hetkel potsatas mu kirjakasti e-mail, et sellel saidil on rahvusvaheline saatmine tasuta ja kõik asjad -50%. Ma ei suutnud seda võimalust kasutamata jätta :) Ma saan aru, et Vivo Cosmetics ja Make Up Academy tooted tulevad samalt tootjalt. Kuna MUA asjadega olen ma rahul, siis mõtlesin, et proovin Vivo asjad ka ära.
PS! Kuni 21.juulini on kõik 50% ja rahvusvaheline saatmine tasuta (miinimumtellimus on 20 naela).
Liigume siis tellimuse juurde. Tellisin kaks lauvärvipaletti.
Välja näevad need kaks paletti, siis sellised. Unprotected on küll 1:1 sarnane MUA paletiga Undressed (Vaata siit minu tehtud MUA paleti tutvustust). Värvitoonid on täpselt samad, katsunud ma neid veel ei ole, sest ma ei ole suutnud otsustada, kas ma jätan selle endale või mitte :) Tegelikult tellisin mõlemat lauvärvi paletti 2 tk, kokku on mul siis neid lausa 4.:) Mõtlesin, et loosiks lugejate vahel need välja :) Dreamyle aga lõin näpud sisse ja tundub, et lauvärvid on sama siidised ja hea pigmendiga nagu MUA omad. Nende MUA palettidega olen ma ikka ülirahul, mis mul olemas on. Seega usun, et Vivo Dreamy palett ei peta ka mu lootusi. Ja kui arvestada kui odavalt need saadud on, siis selle raha eest on paletti küll ja veel!

Siis tellisin endale "küpsetatud" bronzeri. See on ikka päris suures karbis ja bronzerit jätkub küll vist terveks sajandiks :D Veidi lootsin, et bronzer on natukene rohkem matt. Sest kogu aeg ei taha ju läikida ka. Samas seda on üsna hea hajutada ja üldiselt võib rahule jääda.
Tellisin ka ühe huulepulga, see peaks olema matt, aga minu meelest ta ikka päris matt ei ole. On nagu tavaline huulepulk. Värvitooniks on Wow pink. Toon on väga kena ja kui huuled on siledad, siis jääb see väga ilus :) Püsivuse kohta ei oska veel hinnangut anda, aga tundub, et on selline keskmiselt püsiv.

Lõppude lõpuks tellisin endale ka ühe glitter-küünelaki. Lillaka. Proovisin ära ka ja see küll midagi erilist ei ole. Jääb üsna ebaühtlaselt, tuleb kõvasti vaeva näha, et see küüntel kena jääks. Samas glittertükke on piisavalt ja nendega nüüd küll koonerdatud ei ole. Võib-olla ongi probleem pigem selles, et neid on liialt palju.
Sõbranna tellitud asjad. :)

Kas oleksite ühest neist kahest paletist huvitatud? On teil kokkupuuteid MUA või Vivo toodetega?

9 comments:

  1. Tellisin ka sealt. See huulepulk on nii ilus ja huultele jääb väga erk ja särtsakas :)
    Minu ostudest saad lugeda mu viimasest postitusest.

    sparkleousbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohoo, uus blogi juures mida jälgida :)

      Delete
  2. Tahtsin ka sealt tellinust teha, aga kahjuks ei oma krediitkaarti, on nuhtlus :D

    ReplyDelete
  3. Millise panga klient sa oled? SEB pank võimaldab teha virtuaalset krediitkaarti. See tähendab seda, et kaart kehtib 40 päeva ja see on nö virtuaalne-internetipangast saad koodid ja kuskile panka selleks minema ei pea.
    Kahjuks ma ei tea, kas Swedpangal ka selline võimalus olemas on.

    ReplyDelete
  4. Kahjuks on mil Swedbank ning noortekaart, mis sellist asja ei võimalda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis tuleb kellegagi kampa lüüa :)

      Delete
  5. Ma saan ka pidevalt Vivo Cosmetics´ilt meile, aga miks ma neid saan seda ei tea :D ning tellida pole ka veel julgenud, aga no eks pean siis ikka kunagi mingi tellimuse ära tegema - isu tekitasid :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis on postitus vist asja ette läinud, kui isu tekkis :-D

      Delete
  6. Sõbranna sai ka oma asjad kätte ja on supper rahul. Kõik vanad lauvärvid lähevad nüüd prügikasti :D

    ReplyDelete