May 18, 2012

Jaanuari-aprilli glamboxist saadud tooted- mis meeldis ja mis ei meeldinud.

Mõtlesin et teen vahekokkuvõtte nendest glamboxi toodetest, mida ma kasutanud olen. Ja mis ma arvan.
Jaanuar:

1.  Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo- tegelikult kasutan seda šampooni niigi aeg-ajalt, seega see polnud minu jaoks uus toode. Mulle üldiselt meeldib, eriti selle lõhn. Kuna mu juuksed on aga VÄGA kuivad, siis sellest jääb mulle väheks. On midagi veel niisutavamat vaja. 
 2. Lirene/ Intensively Moisturizing Cream- Sinivetika ja kõrbetaime ekstrakti sisaldav kreem suurendab naharakkude kaitsevõimet ja muudab naha välimuse värskeks ning säravaks.See mulle meeldis ka, soovitaksin. Imendus kiirelt.
3. Lumene/Sensitive Touch SOS Cream- Looduslik kreem toob leevenduse külmast kliimast tingitud nahaprobleemidele. Tõsi, mis tõsi!! Jaanuaris-veebruaris suurte külmade ajal aitas väga hästi. Ostaksin kindlasti endale selle järgmiseks talveks.
4. Sparitual/Instinctual Moisturizing Lotion-Orgaaniliste koostisainetega niisutav kehakreem ingveriga toidab ka väga kuiva nahka. Õudne, õudne!! Esiteks see ei imendunud normaalselt ära ja teiseks see lõhnas nii hirmsalt. Mulle ei meeldi ingver üldse (sushit süües jätan ka alati ingveri alles:D)).  Ühesõnaga no way!! Oma hinda see kindlasti väärt ei ole 255 ml üle 30 euri. 



 5. NOVExpert/Anti-cernes Expert- Tooniv silmaümbruskreem sobib ka kõige õrnemasse silmaümbruse naha piirkonda. Kreemis on ühendatud parandav ja hooldav toime, varjab tumedad silmaalused. Hästi paksu koostisega, aga ei katnud väga hästi. Ma ei kasutanud seda testrit isegi lõpuni... Üsna mõttetu minu jaoks :)

Jaanuarist siis veel kasutamata/proovimata: Töpfer/Bodycare baby lotion, Laurence Dumonti vaharibad.

Veebruar:
1. Himalaya Herbs/ Purifying neem face wash gel- Puhastav India neemipuu ekstraktiga näopuhastusgeel. See on selline nii ja naa toode. Kui ikka suurem hulk jumestuskreemi peal on, siis see väga hästi ära ei puhasta. Samas on sellise mõnusa koostisega ja kui meiki väga palju ei kasuta igapäevaselt, siis ajaks küll asja ära ma arvan.
2. BOURJOIS/ Mini Effect 3D Lipgloss- Meeldis!! Hästi mõnusat värvi. Aga huultel ta just väga kaua kahjuks ei kestnud :) Aga ikka ostaksin uuesti, juba selle värvi pärast. Muidu ma sellise värvi fänn ei ole, aga see oli küll super ilus!
3. BOURJOIS/ Mini Eyeshadow- Ilusa läikega. Suitsusilma jaoks igati sobiv! Hajub ka kergesti.

Veebruari glamboxist veel kasutamata: Eminence Organic Skin Care /Blueberry soy sugar scrub, BOURJOIS/ Mini Nail Enamel (Pole minu värv ka! Sinine, annan ära), Tigi Bead Head / Colour Combat,  Naturals /Handmade natural bath salt (Andsin õele, tal on vann:)).

Märts:
1. Escada- Rockin Rio Limited EDT- Escada lõhnatester. Mõnus lõhn. Aga on paremaid Escada lõhnasid. :)
2. John Frieda Collection/ Frizz- Ease Shampoo & Conditioner, serum. Minu jaoks jäi niisutust antud toote juures jälle väheks. Kellel on tervemad juuksed, neile soovitaksin. Lõhn oli küll täpselt selline nagu oleks juuksurist tulnud (teate küll seda tunnet).

3. Dr. Scheller/ Thistle Oil& Chia Seeds- Ohakaõli ja õlisalveiga päevakreem. Ausalt öeldes mulle see meeldis. Ma tean, et paljudele ei meeldinud, et jättis liiga rasvaseks näo. Aga mul on üsna kuiv nahk ja mulle küll meeldis. Ainuke vahe oli see, et kasutasin seda öösel. Kui päevaks seda panna, siis vist tõenäoliselt jätab jah liiga õliseks. Aga mul on plaan midagi Dr. Schellerilt osta.
4. Redherring / Lip gloss- Ei midagi väga erilist, aga värv on kena ja kasutan selle lõpuni. Ise uuesti ei ostaks.
5. Lacoste/ Dream of Pink Body Lotion- Väga, väga, väga hea lõhnaga:) Antud parfüüm on ka must have listis :) Kreemi ostaksin ka uuesti. Juba lõhna pärast...
6. Himalaya Herbals / Purifying Neem Mask- Mõeldud rasuse naha jaoks. Iluprofiilis on mul kirjas, et mul on kuiv nahk.. Proovisin ka korra seda toodet. Suhteliselt ei midagi ütlev. Lõhn ei ole ka kõige parem:(
Märtsi toodetest on kasutamata: Küünal (lõhnab ülihästi ja ei raatsi ära põletada:P)

Aprill:
1. Himalaya/Gentle Exfoliating Abricot Scrub- õrn koorija, mis eemaldab surnud naharakud, avab ummistunud poorid ja puhastab näonaha sügavuti. Meeldib! Tõenäoliselt tellin koos järgmise glamboxiga endale selle ka.
2. Dr. Scheller/ Bio-Hyaluron& Amla Oil Day- näokreem. Kuivkortukesi mahendav hooldus alates 20ndast eluaastast. Ka meeldis! Sama jutt mis esimese Dr. Schelleri näokreemi kohta :)
3. Institut ARNAUD/ Beaute Pure Masque Purifiant-  Puhastav ja matistav mask rohelise saviga. Üsna tavaline, ei midagi erilist.Ise uuesti ei ostaks.

4. BodyFarm- Päevakreem. Kuivale ja tundlikule nahale.Ma ei mäleta sellest tootest mitte midagi...:( Vist meeldis. Aga...?

Aprilli glamboxist kasutamata veel: Himalaya/ Footcare Cream, Manhattan/ X-treme last liplainer (pole minu värv, annan emale), Nail Polish W7(annan ära, olemas juba selline värv), John Frieda Collection/ Luxurious Volume shampoo+ conditioner.

2 comments:

  1. I've nominated you on my blog for the versatile blogger award! Check it out :)

    ReplyDelete
  2. Hei !:)
    Premeerisin Sind Versatile Blogger Award'ga.
    http://heartmari-liis.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    Päikest !:)
    Mari-Liis

    ReplyDelete