May 14, 2012

Kapi koristus.

Koristasin lõpuks oma selle kapi ka ära, mida juba mitu nädalat koristada olen plaaninud. Midagi väga põnevat ma ei leidnud:) Aga mõnede ehete olemasoli oli meelest läinud.
1. See on mul üks kaelakee, mida vanasti päris palju kandsin. Kahjuks ma ei mäleta üldse, kus ma selle sain. Keegi kinkis..aga enam ei mäleta kes. 
2. Mulle hullult meeldivad sellised kaelakeed :) Sellel oli kinnitus katki, teen korda ja siis saan käia jälle.

 3. Mingi aeg tegin polümeersavist erinevaid käevõrusid endale. Päris ägedad tglt, välja arvatud see roheline käkk, mida mul vist millegagi kanda ei ole.:D
4. Egiptusest toodud kaelakee. Ma ei mäleta, mis diil meil oli sellega täpselt. Aga me ostsime Ene-Liisiga midagi muud ja siis saime peotäie kaelakeesid vms :D A see siin näeb päris äge välja.


5. Selle ma ostsin ühel suvel. See on niiii äge!! Mereteemaline. Ja mu lemmikvärvi kombinatsioon punane ja valge. Võtan selle igaljuhul jälle kasutusele.
6. See on mu vanaema varasalvest pärit. Talle meeldisid värvilised asjad :) Ülinunnu värv.

7. Pärlid. Lihtsad ja ilusad.
8. Leidsin sellised nunnud maasikatega kõrvarõngad. Kahjuks see konksude/rõngaste osa on ära kulunud. Kavatsen need veidi ümber teha. Endale omast bling-blingi sinna lisada swarovskite näol ja vb veits veel midagi.

9. Siis tahtsin veel kirjutada, kuidas mulle meeldivad Carlo Di Roma need lauvärvid. Esiteks nad on hästi pehmed, hajuvad hästi ja on mõnusalt sädelevad. Mul on neist kolm tooni. Roosa (Siin piltidel ei ole), helebeež ja pruun (pronksja läikega).


 10. Leidsin Oriflamest tellitud lauvärvipaleti ka. 6 tooni, geeljad lauvärvid. Püsivad päris hästi ja pigmenteeritud on ka hästi. Kuigi ma ise kasutan neist ainult kahte (valget ja roosat).

 11. Tellisin eelmisel aastal millalgi Buduaarist. Mulle see palett tegelikult väga meeldib. Kuigi ei mõnda värvi ei ole ma kunagi kasutanud, siis vähemalt on mul teoreetiline võimalus olemas, et kui tahan ühel päeval endale tumelillad silmad teha, siis ei takista mind miski:D Lisaks ma juba ootan, millal ma saaks sellega kellelegi meiki teha. Loovalt.:P Sõbrad, sõbrad. Enne kui kluppi lähete, hüpake läbi:))

1 comment:

  1. See vanaema varasalve pärlikee on nii tore. Minu arvates on nii tore kanda mingeid selliseid asju, mis mälestustega seostuvad ;)

    ReplyDelete