May 04, 2012

Make Up Store'is

Eile enne keemikute pulma käisin siis Make Up Store'is oma sünnipäevaks saadud individuaalmeigi kinkekaarti ära kasutamas. 
Asi pidi siis järgnev välja nägema, et mulle tehakse meik ja samal ajal kommenteeritakse töökäiku. Ja mina võin kogu aeg küsimusi küsida. Algul ütlesin kohe, et sooviksin midagi oranžikat-hallikat. Et mul on selline punakas-oranžikas kleit ja sellega võiks need värvid kokku minna. Eeldasin, et ta saab minust aru. Kui lauvärvide valimiseks läks tõi mulle roosad ja pruunikad toonid. Mõtlesin, et okeii..ja ei hakanud midagi ütlema. Mainisin ainult seda, et sooviksin kindlasti lainerijoont. Nagu hiljem selgus, siis lainerijoont ta mulle ei teinud, tegi silmapliiatsiga mingi joone. Ma ei teagi mida arvata, kas ma oleksin pidanud veel rohkem oma soovidest teada andma...? Selles osas ma ei jäänud rahule, et mind ta otseselt ei kuulanud. Ise ta oli selline vahva ja tore muidu. Ja lõppkokkuvõttes tegelikult meik tuli väga vahva:)
Elar muidugi arvas, et ma suudan ise ka samasugust meiki väga edukalt teha ja ma pidin end hästi meikima:D Sama arvasid mu kursaõed, et ma muidu ka väga ilusti meigitud. Seda oli rõõm kuulda:)




Lisaks sain veel valida 45 eurtsi eest MUS'i asju. Valisin kaks lauvärvi (ühte neist kasutas minu peal ka)- Pinky ja Dust'i.  Siis valisin huuleläike (mida kasutas ka minu meigis). Ma olen teada tuntud huuleläike hull. Ja viimase asjana valisin päikesepuudri. Ise hiljem mõtlesin, et puudri asemel oleks võinud valida eyebrow komplekti. Kuna mul selline asi puudub hetkel ja mul oleks seda vaja! :P Aga mis seal ikka :)



 Käe peal need värvid ei jäänud kahjuks väga efektsed :) Panin vist liiga vähe. Aga mingit aimu saab. Alumine vasakpoolne on pinky, parempoolne on dust ja ülemine on päikesepuuder. Lihtsalt näitena :)
Otseselt midagi uut ma selle "kursuse" käigus ei õppinud. Ainult uudne oli minu jaoks, et ta alustas silmameigi tegemist silma välisnurgast, mitte sisenurgast :) Mina alustan alati teistpidi.
Lõppkokkuvõtteks jäin ma ikkagi väga rahule! Ja suur, suur aitäh Teile, kes te selle kingituse mulle tegite:))

2 comments:

  1. You are beautiful and so is your make up, love the eye shadow!!! Thank you so much for stopping by my blog and entering my giveaway...good luck! Your blog is lovely! :)

    ReplyDelete
  2. Kui sa kulmude jaoks midagi tahad, siis osta parem üks matt pruun lauvärv, lase endale kasvõi sealtsamast makeup store'ist soovitada. Tribrow on siis mõttekam kui teed teistele meike, kuna sisaldab 3 eri tooni kulmupuudrit - jah, tore saad segada värve, aga minu teada maksab see ka 2x rohkem. Lihtsam on osta üks sobiv värv, mida reaalselt ka kasutad - igatahes jätkub sellest ka kauemaks! :)

    ReplyDelete