May 03, 2012

Vahepeal soetatud asjad.



Esiteks vabandan sellise pausi pärast. Mul on lihtsalt nii kiire olnud. (Lähemalt võib lugeda minu igapäevasest blogist:)) Kohe kui mul rohkem aega on, kavatsen mõned blogipostitused n-ö trashina ära salvestada, et siis kui mul aega kirjutamiseks ei ole, oleks lugejatel ikka midagi lugeda :) Tean, et on oluline pidevalt postitada!

Mulle ikka meeldib e-bays vahel ringi tuhlata ja ehteid ja muud pudi-padi otsida. Vahel võib sealt ikka väga naeruväärse hinnaga asju leida. 
Neid kõrvarõngaid tahtsin ma juba ammu, aga vahepeal kadusid need mul silmist lõpuks leidsin need jälle üles ja otsustasin kohe ära osta. (Maksid 3,8 euri koos postikuluga). Kaelakee meeldis mulle seetõttu, et seal on pääsukesed :) Ja need roosad lilled sobivad sinna lihtsalt valatult. Ainult keti värvina oleks ma pigem eelistanud antiikvaskset kui seda pronksikarva. Käekell meeldib mulle ka väga. Päikese käes särab jube kiftilt! Ainuke miinus on see, et randmest on see veidi suur ja tilbendab käe peal kuidas parasjagu ise soovib :) Muidu on see e-bayst tellimine lahe, aga jube tüütu on neid asju oodata :) Kõike pikem ooteaeg on mul olnud vist pea 2 kuud. Käekell aga näiteks tuli kohale 1,5 nädalaga.

Juba paar nädalat olen plaaninud oma meigiasjade jms riiuli korda teha. Aga jõudnud sinnani ei ole, üritan sel nädalavahetusel nii palju aega leida, et see ära teha! Tean, et mul on seal mingid karbid, kus on mul veel igasugu unustatud ehteid. Vahel on nii hea asju taasavastada :) Ootan juba põnevusega.

Täna on meil  üleüldine keemikute "mängupulm"(kõik kursused koos). Sain sünnipäevaks Make Up Store'i meigikursuse. Enne pidu lähengi sinna ja lasen endale ühe vahva meigi teha. Olen pikka aega unistanud juba perfektsest lainerijoonest! Aga ise ma seda teha ei oska. Kui tulemus tuleb äge, siis tuleb endalgi see ära õppida.  Laineri valisin juba välja. Buduaari Lemmik 2012 parima tiitli saavutanud Artdeco High Precision'i.

2 comments:

  1. Väga kenad ehted a Art Deco lainer on minu lemmik ka! :) Laineri tegemine nõuab lihtsalt harjutamist, ma ütleks, et mul tuleb juba enamvähem välja :D Vaaata youtubeist videosid, seal on neid miljon.

    Art deco laineri soovitan osta pigem rosalindist, seal on see odavam kui kaubamajas.

    ReplyDelete
  2. Usaldan sind ja ostan endale sel juhul selle laineri :)
    Siis hakkan youtube's istuma ja videosid vaatama.:D

    ReplyDelete