June 03, 2012

Inspiratsiooni.

Toon siia jälle mõned inspireerivad pildid, mis ma igalt poolt kokku olen korjanud.
1. Mulle väga meeldib selle toa kujundus. Enim meeldib mulle idee, et trepp on nagu kummut. :) See on päris hea lahendus, kuidas majas näiteks ruumi asjade jaoks juurde saada. Jätan endale selle igaljuhul meelde!
2. Kui on tahtmist ise vaipa teha, siis just nii on see võimalik. Võtta suurte aukudega võrku ja sinna näiteks vanast t-särgist (eeldusel, et värvid on ikkagi ilusad) lõigatud ribad sõlmedega kinnitada :) Lõpp tulemus paistab igatahes päris armas. Tööd muidugi sellise vaiba juures on päris palju :)

3. Jälle üks võimalus vanem t-särk ära kasutada :) Käärid sisse ja voilaa!:P
4. See pilt tundub nii harmooniline :) 
5. Hästi vahva idee. Piltidest kokku tehtud lambikuppel. Kui ise kunagi millegi sellise tegemiseni peaksin jõudma, siis kasutaksin ainult must-valgeid fotosid, aga arvan et tulemus oleks väga äge.
6. Wc-paberi rullidest on tõenäoliselt žiletiga välja lõigatud puuoksade moodi asjad :) Minu meelest tulemus on päris äge saanud. See on muidugi üsna tükk tööd, et sealt ilusad puuoksad välja lõigata. Ja igalepoole selline kunst ei sobi ka. Aga kui välja mõelda kuhu see panna, siis miks mitte. :)

7. Kaunistuseks plätudele :) Igavad ühevärvilised plätud on võimalik ühe värvilise kiletkotiga päris lahedaks tuunida. Proovige järgi, kellel leidub ühevärvilisi igavaid plätusid :)
8. Mulle meeldivad need triibud :) Lihtne ja samas nii ilus.
9. Hea ja mõnus viis sallide hoiustamiseks. 

10. Selliseid ehteid kannaks küll. Need on pliiatsitest tehtud. Ülilahedad ja geniaalsed minu meelest!

Milline idee teile kõige rohkem meeldib? :)

3 comments:

  1. Väga vinge postitus jälle :) Kust sa selliseid pilte leiad?

    ReplyDelete
  2. Igaltpoolt netist :) Blogidest, pinspire'st, kodukatelt jne.

    ReplyDelete
  3. Hei !:) Minu blogis toimub hetkel giveaway. Kui on huvi, võta osa :) http://heartmari-liis.blogspot.com/2012/05/giveaway.html

    Päikest !:)

    ReplyDelete