June 19, 2012

Juunikuu glambox.

Hei, hei!
Hetkel käin Tartu ja Tallinna vahelt rohkem kui tavaliselt, õnneks hommikul olin Tartus ja sain oma Glamboxi sealt kätte. :) Juunikuu Glamboxis siis sel kuul:











1. Himalaya Herbals / Protein Shampoo- Šampoon, mis muudab juuksed väidetavalt kergelt kammitavaks. We will see. Siiamaani pole need glamboxist saadud šampoonide testrid mulle igatahes sobinud :)
2. Institut Arnaud / Rituel Visage Exfoliating Gel- Õrn näokoorimisgeel kõikidele nahatüüpidele. Loodan, et tegu on hea tootega.
3. L'occitane / Amande shower oil- rahustav dušiõli. Lõhnab imehästi! Seda tahaks küll juba proovida!
4.  Himalaya Herbals / Nourishing skin cream- Universaalne kreem, mis sobib nii näole kui ka kehale. Nende universaalkreemide suhtes olen ma alati veidi skeptiline olnud. Et äkki on tegu tootega, mis pole õieti ei üks ega ka teine. Vaatame, kas see toode suudab mu eelarvamust murda.
5. Caribbean Breeze / Aloe Burn Relief- Leevendab päikesepõletusi, putuka hammustusi  või teistest ärritajatest tingitud valu. Proovin kindlasti kohe täna järgi. Käisin eile õhtul Tartu Botaanikaaias meie teaduskonna lõpetamisel ja õudne, kuidas igasugu putukad väga vähese ajaga mind ära suutsid süüa :)
6. Batiste / Dry Shampoo - Kuivšampoon! Olen Batistest palju head kuulnud. Kohe kui paki kätte sain, proovisin selle šampooni ka ära. Ja ausalt öeldes pidin kergelt pettuma. See küll midagi väga erilist ei olnud. Mul on endale Oriflame'i kuivšampoon ja minu juustele meeldib see igatahes rohkem kui Batiste oma.
7. Super stardikas- Ausalt öeldes sellest asjast on mul küll ikka väga ükskõik :) Kasutada ma seda ei kavatse..
8. Dr. Scheller / Jojoba Oil & Schisandra Soothing Moisturizing Care - Schelleri kreemid on mulle kõik meeldinud. Loodan, et see ka:)

Seekordne Glambox on ja ei ole ka. Ei olnud mitte ühtegi täissuuruses toodet... Meeldis see, et vähemalt tooted olid üsna erinevad. Stardikas tekitas paraja teismelise tunde :)
Kuidas teile enda Glamboxid meeldisid?

2 comments:

  1. Mulle täitsa oleks meeldinud selle kuu Glambox, aga jätsin endale tellimat. Aga kas sul ei ole mitte 3 täistoodet? See jahutav geel , Batiste kuivshapoon ja kõnekaart? Need ongi minisuuruses , nö travelsize :D Tavaliselt nad kirjutavad sinna lehele, et mi täpsemalt on täissuuruses!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui täistooteid travelsize'i pähe võtta, siis vist on küll täistooted jah:D Aga samas lehel polnud mitte ühelgi järel, et tegu on täistootega. Tavaliselt ikka on olnud. Ma pigem ütleks, et jahutav geel jne pole täissuuruses:) Sama hästi peaks siis olema arnaud'i koorija ja eelmistel kordadel saadud väikesed Himalaya asjad.
      Ühesõnaga minu meelest ei ole ühtegi toote puhul seekord täistootega :)

      Delete