June 24, 2012

Põsepuna ja kulmupalett.


Ma olen ikka ja jätkuvalt see tüüp, kellele meeldib kataloogist asju vaadata ja osta.
Siin on 2 asja, mis ma viimase kuu aja jooksul Oriflame'st tellinud olen. Mõlema asjaga olen ülirahul!
1. Põsepuna. Ma ei oleks elusees arvanud, et hakkan põsepuna kasutama. Umbes pool aastat tagasi olin ka veel täiesti kindel, et põsepuna no-no-no. Aga see värv võlus mu nii ära, et pidin selle endale soetama. See hajub ülihästi ja värv on ka täpselt suveks sobiv. Värvitooniks on Fresh Pink. Hinda ma ei mäleta täpselt, aga oli odav. Miski 4-5 eurtsi. Väga hea toode üliodavalt!
2. Kulmupalett. Selles on 2 värvi, üks heledam pruun ja teine tumedam (ülemised kaks). Ja siis kolmas on vaha, millega hiljem veel kulmud üle saab käia (alumine). Kui mõni karv hoiab eemale või imelikult, siis on seda hea kasutada. Üldiselt vaha ma ei kasuta, aga vajaduse korral on see võimalus olemas :) Eriti meeldib mulle see, et kaasas on ka kaks pintslit ja need on selle sama kulmupaleti küljes asuvas sahtlis. Väga mugav!! Tumedam pintsel on värvide jaoks, heledam vaha jaoks. Need pintslid muidugi suurem asi ei ole, aga kulmude jaoks kõlbavad küll :) Lisaks on veel ka peegel olemas. Maksis mingi 6-7 euri. Ka väga odav!

Kas keegi on Avoni "diiler"? Ma tahaks ise hakata, sest mul on teatud asjad, mis mulle sealt väga meeldivad (Planet Spa seeria näiteks). Ja heameelega liituks kellegi alla.


Nüüd üritan jälle korralikult postitusi teha. Kiired ajad koolis on möödunud. Tööl käin veel 2 nädalat ja siis kavatsen puhata, aga loodan ikka postitusi teha :) Mulle meeldib asjaolu, et tulevaks nädalaks ei luba väga head ilma:) Siis ei ole nii piin tööl käia ka.

5 comments:

  1. mul on ka see kulmupalett ja mulle ka väga meeldib.olen seda juba mingi aasta kasutanud ja alles nyyd tuli heledama tooni p6hi lagedale.jätkub väga kauaks igatahes:)

    ReplyDelete
  2. Mind huvitab, kust seda kulmupaletti saada oleks võimalik :)

    ReplyDelete
  3. Tellisin selle Oriflame'st. Hind on umbes 6 euri kanti. Saab tellida inimestelt, kes Oriflame'ga tegelevad. (Tegelen samuti, üldiselt oma lõbuks:D)

    Ma tean, et kiidetakse veel ka seda paletti:
    http://www.mylook.ee/e-funkhouser-brow-defining-powder-brunette-2-5g.html
    See on odavam, aga juurde tuleb jällegi postikulu. Samas on antud poes palju huvitavaid pakkumisi ja kui mitu asja koos tellida, siis pole see postikulu nende asjade peale ära jagatult ka hull:) See konkreetne palett on mõeldud brünettidele, aga kommentaarides on kirjas, et sobib ka blondidele väga edukalt.

    ReplyDelete
  4. Hei. Kui Sa veel oled huvitatud Avoniga liitumisest/sealt tellimisest, siis võta ühendust
    marget.avon@hotmail.com.

    Marget
    margetavon.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Õnneks/kahjuks juba liitusin ise ka. Aga aitäh sulle! ;)

      Delete