July 24, 2012

E.L.F.'i tellimus.

Üle-eelmisel nädalal olid e.l.f.'is  kõik kaubad -50%. Seda juhust ei saanud minagi kasutamata jätta. Tellimuse tegin kolmapäeval ja juba eelmisel esmaspäeval oli pakk minu käes. Olin meeldivalt üllatunud, et see nii kiirelt kohale jõudis.
Selline siis nägi välja minu pakk :)
Mõned asjad tellisin juba mitmendat korda, mõned esmakordselt.

Beauty Book. Selline raamatuformaadis palett. Tegu on suitsusilma paletiga. Kahjuks olen seda ainult natukene näppinud ja ei oska veel arvamust avaldada :) Küll aga tuleb õige varsti selle kohta tutvustus.
Küünelakid toonides Mango Madness ja Lilac. Lilac toon tundus koduleheküljel heledam, kuid pole hullu :)
Studio sarjast jumestuskreemi pintsel. Mul pole sellist asja kunagi olnud, eelistan näppudega jumestuskreemi peale kanda.. Loodan, et nüüd saan pintsliga sõbraks.
Luscious liquid lipstick- toonis Baby Lips. Mõnus :) Eelnevalt on mul olnud teises värvitoonis isend:)
Studio Under Eye Concealer & Highlighter. Seda olen korra proovinud ja esimest korda jäi küll väga hea mulje. Hea katvusega!
Studio Minty Lip gloss- New York City. Kindlasti üks vaieldamatult parimaid huuleläikeid :) See jahutab huuli :) See on teine selline huuleläige ja ilmselgelt seda tellin ikka ja jälle!
Studio Lip liner & Blending brush- grapefruit. Hästi mõnusa tooniga huulepliiats. Olen juba korduvalt kasutanud ja väga, väga rahul.
Studio cream eyeliner- Golden. Nendest laineritest olen ma palju kuulnud. Mõtlesin, et tellin endale ka. Kaasas oli ka väike laineri pintsel. Kahjuks antud tootes olen pidanud pettuma, pole üldse nii särav kuldne kui võiks ja kuidagi liiga kõva on see samuti. Aga eks näis. Annan sellele veel mõne võimaluse ja vaatan, kas saab sellest asja või ei :)

Sellised siis minu tellitud asjad. Kas teie tellisite ka midagi? Mind väga huvitaks, millised on teie lemmiktooted e.l.f'ilt! :) Siis saab järgmisel korral need ise ka üle katsetada.

3 comments:

  1. natuke loll küsimus aga palju postimaks oli?

    ReplyDelete
  2. Ükski küsimus pole loll :)
    Postikulu oli 3,95 naela.

    ReplyDelete