October 24, 2012

Macadamia Healing oil ülevaade (super toode!).

Selle õli sain tasuta kaasa Ilumessilt. Olen seda nüüd mõned nädalad kasutanud ja ma olen nii, nii õnnelik, et mul tekkis võimalus seda poovida.

Mylook.eu koduleheküljelt pärit info:
See fantastiline raviomadustega juukseõli on selle tootesarja "staar". Ülimalt meeldiva lõhnaga juukseõli sisaldab looduses leiduvate toitvate taimede spetsiaalset segu. Makadaamiapähkli õli ning argaaniaõli imelised omadused jätavad juuksed mõnusalt pehmeks, siidiseks ning säravaks. Makadaamiaõli näol on tegemist kõige hüpoallergilisema kosmeetilise õliga. Lisaks kergele struktuurile ja kasulikele rasvhapetele, mida makadaamiaõli sisaldab, on see ka ülimalt sarnane rasvainetele, mida meie peanahk loomulikul moel eritab. Tänu sellele sarnasusele suudabki makadaamiaõli hooldada juukseid seestpoolt, taastades nende tervise ja loomuliku sära. Samuti pakuvad õlis sisalduvad looduslikud koostisosad ka täielikku UV kaitset väliste keskkonnamõjude eest. Argaaniaseemnete õli kutsutakse Marokos "Vedelaks kullaks" kuna see haruldane õli suudab pakkuda hulgaliselt hüvesid meie nahale, juustele ja küüntele. Taastab kuivade ja habraste juuste pehmuse ning sära.
  Minu kogemus/arvamus:
 Tegu on siiamaani parima juukseõliga, mida ma kasutanud olen.
Selle plussid:
Jätab juuksed hästi, hästi pehmeks, siidiseks, kammitavaks, siledaks!
Ei mingeid pusasid enam!
Ei jäta juukseid rasvaseks.
Õli ise on paksu konsistentsiga (seega seda kulub palju vähem kui õlisid tavaliselt).
Juustele jääb mõnus lõhn.
Juustele on tekkinud mingi sära :)

Ma lihtsalt kiidaks seda õli taevani, sest minu juustega on see imet teinud! 
Kindlasti kavatsen endale selle suuremas pudelis muretseda. Hetkel on mul see 10ml proovipurk. Ja seda on kulunud umbes 1/5 pudelist. Ja kasutanud olen ma seda umbes 9 korda. Seega sellest väikesest pudelist jätkub päris kauaks! Samuti on mul väga pikad juuksed, seega lühemate juustega inimestel jätkub sellest väikesest pudelist kindlasti veel kauemaks ajaks kui mul.:)

Hetkel mõtlen küll, et peaks vist mitu pudelit seda ette ära ostma, sest äkki lõpetatakse kunagi selle tootmine ära..ja mis ma küll siis teeksin.:D

Varsti teen ka Macadamia sarja juuksepalsamist ülevaate.

4 comments:

  1. Kusjuures, mulle meeldib Richi argaaniaõliga juukseõli rohkem. Macadamia minu peenele karvale oli ikkagi liiga raske st jättis veidi rasvaseks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei.:) Mul ülejäänud õlid on ka kõik rasvaseks jätnud juuksed vähemal või rohkemal määral. Või siis pole üldse mõjunud. Aga see on täpselt see õige.:) Aga eks juuksed ongi nii erinevad ka.:)

      Ma olen igatahes väga õnnelik, et ma enda jaoks asendamatu toote olen leidnud. Selliseid tooteid ei leia just tihti:)

      Delete
  2. Mulle Macadamia üldse ei meeldinud lõhna poolest.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alguses kui ma nuusutasin, siis mulle ka lõhn ei meeldinud, aga ju hakkas sellepärast meeldima, et toode ise nii hästi minu juustele sobis:))

      Delete