December 09, 2012

Tellimus MUA'st.

Tere üle pika aja. Paljud on mind vist päris maha kandnud :) Aga kahjuks elu on vahel imelik ja seab omad korrektuurid.:)
Umbes kuu aega tagasi tellisime sõbrantsidega Make Up Academyst asju. Endale ma tol korral väga palju asju ei tellinud. Kuna homsest on jälle soodukas (-40%) siis on mul homme plaan jälle tellida. Mõned asjad jäid kummitama:) Ja nüüd on MUA's ka pintsleid saada, tahaks nende kvaliteeti näha.
 Selline saak oli mul siis eelmisel korral. Lauvärvid lähevad kinkimisele, ma täpselt veel ei tea millised, sest lasen saajal endal valida, et milliseid ta tahab. Aga need trio lauvärvid tunduvad väga mõnusad olevat. 


Vasakul on Blue Babe ja paremal Smoke Screen.

Need on üksikud pärlmutterlauvärvid shade 3, shade 15, shade 26. Kahjuks shade 26 pole siin väga hästi näha, aga tegu on hästi ilusa värviga.
Küünelakid. Minu meelest MUA küünelakid on täitsa talutava kvaliteediga ja teevad nii mõnelegi teisele küünelakile ära. Lootsin, et see sinine on veits heledam, aga pole viga midagi. Kannatab käia.:D
MUA'st tellitud huulepulk on esimene, mille ma kunagi lõpuni kasutanud olen. Ja tellisin endale kohe uue ka. (Jutt siis keskmisest huulepulgast- shade 4). Prooviks tellisin ka shade 16  Nectar'i (paremal), aga see mulle niiii väga ei meeldi. Selleks peavad huuled hästi, hästi niisutatud olema, et see kuskile tobedalt ei koguneks. Aga kui liiga paksult peale mitte panna, siis annab hästi mõnusa kuma huultele, aeg-ajalt ma seda ikka kasutan. Ja vasakul on shade 3. Muidu väga ilus värv, aga minule ei sobi, sellega näen väga kahtlane välja. Kellele aga sellised tumedamad toonid sobivad, siis soovitan! Hästi ilus toon! Minu shade 3 läheb emale, ta kannab tumedamaid toone:)
Kreemjas põsepuna. Olen seda ainult paar korda kasutanud, sest ma ei ole suutnud välja mõelda, et millega seda peale peaks kandma..Oleks vaja päris eraldi pintslit just sellele põsepunale. Muidu iseenesest on värv hästi mõnus ja see põsepuna läheb väga hästi laiali ka. 

Võtsin selle praimeri pildi oma vanast postitusest (sellest, kus ma tegin eksperimendi, kui kaua püsib lauvärv peal praimeriga ja ilma, lugeda saab SIIT). Igatahes meeldib see praimer mulle jätkuvalt, hoiab lauvärvi väga hästi peal. Koostis muidugi väga kiita ei ole...parabeenid vaatavad vastu. Mõtlesin, et tellin endale UD Primer Potioni, sest seda olen saanud samuti proovida ja mulle väga meeldis, aga selle koostis ei erine just oluliselt MUA omast, hinnavahe on sellegipoolest mingi 5-6x. 

Ootan juba homset, kui saab tellimuse sisse anda :)
Ja väga kiidan ka nende lauvärvipalette. Siit näete Undressed lauvärvipaleti swatche. Ning siit Starry Night'i oma. 

4 comments:

  1. Kui Sa homme tellid, kas Sinuga kaudu saaks ka tellida? :)

    katsiblogii.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Saaks ikka. Aga palun anna mulle siis nii kiiresti kui võimalik teada, mida sooviksid. daxexy@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Kui kiiresti asjad kohale tulevad? :)

    ReplyDelete
  4. Üldiselt olen ma need üsna kiiresti alati kätte saanud. :) Nädalaga kindlasti. Aga praegu on selline jõulueelne aeg...nii et kõik võib venida.

    ReplyDelete