January 31, 2013

Eilsed ostud ja natuke mu ripsmetest.

Kuna eelmisel aastal kogutud Partnerkaardi boonuspunktide kasutamiseks on täna viimane aeg, siis otsustasin eile, et ma ei taha neid boonuspunkte raisku lasta ja ostan midagi põnevat.:)
Valisin kaks asja:
Misslyn küünelaki toonis 134. Pildil kahjuks pole see toon päris see õige.:) A igatahes selline mõnus värske ja kevadine toon.
Ja BYS kunstripsmed. Olin muidu ripsmepikenduste kandja päris tükk aega, kuna viimasel ajal püsisid mu ripsmetehniku pikendused üsna lühikest aega, siis mõtlesin et teen üldse pausi vahelduseks. Teisipäeval lasin kosmeetiku juures oma ripsmed ja kulmud ära värvida ja nüüd vaatan kaua ma suudan ilma ripsmepikendusteta vastu pidada.:D Sest need on tegelikult nii mugavad ja hommikul ärgates on põhimõtteliselt kohe nägu peas. Proovin siis need BYS korduvkasutatavad(!) ripsmed igatahes ära. Nendega oli liim ka kaasas.

Küünelakk maksis 4,90 ja ripsmed 3,90. Kuna mul on selle nädala lõpus sünnipäev, siis lisandus veel Partnerkaardi soodustus -10% ja kasutamata boonuspunktid ka ning ühesõnaga ma ei maksnud nende eest just väga palju :)

Õhtul käisin veel ka Bauhoffis ja Lõunakeskuses. Olin pesukorvi jahil, sest teadsin, et Bauhoffis pakutakse neid kuni tänaseni(!) väga hea hinnaga.
Sain selle XL suuruses pesukorvi Bauhoffi kliendikaardiga vaid 11,99 euriga!

2 comments:

  1. Ma loeksin hea meelega sinu muljeid BYS-i ripsmetest :)! Juhul kui viitsid kirjutada, et kuidas nad on ka.

    ReplyDelete