February 11, 2013

Mõned ostud ja kingitused 11.02

Veidi rohkem kui nädal aega tagasi, sain jälle vanemaks. :)
Sellega seonduvalt olen saanud mõned iluga seotud tooted kingituseks ja mõned asjad olen ise ostnud.
Käisin sõbrannaga poes ja proovisin seda Maybelline'i The Rocket Volume Express ripsmetušši, millest viimasel ajal palju räägitud on. Ja ma armusin sellese tušši kohe kui selle peale kandnud olin. Tegi ripsmed pikemaks ja lopsakamaks. :)  Ripsmetuššiga sai kaasa ka väikese maniküürikomplekti (kõige vasakpoolsem). Siis ostsin endale need plaastrid, mis poore peaksid veidi puhastama.:) Ühe korra olen proovinud ka ja need teevad oma tööd päris hästi.
Expressionsist ostsin endale kaelakee ja kõrvarõngad. 

Sünnipäevaks sain Beyonce Heat Rush komplekti. Mulle väga meeldib see lõhn (üsna magus). Komplektis on dušigeel, kehakreem, 100 ml lõhn ja 15 ml lõhn (nii hea käekotti panna)). Peale kõige muu oli see komplekt nii ilusas oranžis karbis.
Ilutoodete vallast sain sünnipäevaks ka koonusekujulised lokitangid. Nendega olen ka väga rahul! Esiteks need on pikad. Mul on alati see probleem, et kui pikad juuksed ei mahu lokitangide vahele ilusti ära. Teiseks neil on 3-meetriline juhe.:D Minu jaoks on see päris oluline, sest tavaliselt läheb alati enne kuskile minekut nii kiireks ja tuleb ühest toanurgast teise pidevalt liikuda ja see 3-meetriline juhe võimaldab seda :)) Olen väga rahul nendega!

Lisaks sain päris palju kinkekaarte ja hetkel mõtlen, et mida nende eest osta. Mul oleks vaja silmakreemi ja uut jumestuskreemi. Aga ma alles valin sobivat.:)

2 comments:

  1. Giorgio Armani Regenessence silmakreem on MAAGIA. See on kindlasti päris kallis Eestis aga ma võin mürki võtta, et toimib. Olen sellest ka oma blogis kirjutanud aga varsti kirjutan pikemalt ja põhjalikumalt ka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohohoo, jään ootama põhjalikumat ülevaadet ka. Aga kindlasti jätan meelde selle!

      Delete