March 11, 2013

Apelsini Kehakoorija by Signe Seebid.

Olen nüüd mõned korrad kasutanud kingituseks saadud Signe Seepide Apelsini kehakoorijat. Ja ma olen väga meeldivalt üllatunud. :)
Esiteks on sellel nii armas pakend. Mõnusalt kollane kehakoorija klaasipurgis ja selle ümber kollane lipsuke. Üliarmas! Mõne jaoks võib probleemiks olla klaaspakend, sest klaas kipub märgade käte vahelt hõlpsasti libisema. Aga kui piisavalt ettevaatlik olla, siis ei tohiks midagi juhtuda. Purgikeses on 200g apelsini hõrgutist :))
Toime: Luksuslikult niisutav, soojendav ja lõõgastav. 
Koostis: Suhkur, viinamarjaseemneõli, glütseriin, E-vitamiin, magusa apelsini eeterlik õli.
Tegu siis loodusliku kehakoorijaga. 
Koduleheküljelt pärinev info: Magusa apelsini õli on soojendav, toniseeriv ja parandab jumet. Apelsini eeterlik õli sobib rasusele ja segatüüpi nahale. Suhkru kehakoorija puhastab põhjalikult nahka. Suhkru kristallid koorivad mehaaniliselt mustuse ja surnud naharakud. Peale koorimist on nahk meeldivalt niisutatud ja toidetud.

Minu kogemus: Koorija teeb oma tööd väga hästi! Juba sellest hetkest, kui purgikeselt kaane maha keerad, on terve vannituba mõnusat apelsinilõhna täis. Kehale kandes teevad suhkruterad head tööd ja varsti kaovad need hõõrudes ära, jättes keha mõnusalt pehmeks. Pehmuse tõenäoliselt tagab viinamarjaseemneõli koos apelsini eeterliku õliga. Aga keha ei jää selliseks õliseks, vaid jääbki mõnusalt pehmeks. Ja see pehmus kestab! Mul on pigem kuivemapoolne nahk praegusel aastaajal ja pärast selle koorija kasutamist mingit kreemi küll lisaks vaja pole. Keha on nii mõnusalt pehme.:) 

Tuhlasin veidi nende koduleheküljel (siin) ja avastasin, et neil on päris mitu toodet, mida proovida tasuks. Kehakoorija hind nende koduleheküljel on 6,5 euri. 
Kodulehekülje juures häirivad mind veidi pildid, need on nii tumedad ja ei tekita ahvatlust :) Aga kuna see koorija oli tõeliselt hea, siis ma arvan et ka ülejäänud tooted tasuvad proovimist mis siis, et pildid nii head ei ole :)

Kas te olete mõnda nende toodet proovinud? Kuidas on muljed?

6 comments:

  1. Mina olen kasutanud sheavõi kehaniisutajat, hea lõhnaga ja niistab meeldivalt hästi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peaks samuti selle ära proovima.:)

      Delete
    2. Mina ostsin just roosilõhnalise kehakoorija. Pean tõdema, et see toode on suurepärane. Mul jääb nahk peale pesu kui beebinahk. Mul on ka küllaltki väga kuivad käed ja just selle kehakoorijaga hõõrud käed korralikult kokku ja pesed maha, ja jäävad nii pehmed.

      Delete
    3. olen ära proovinud ja tõesti peale pesu on nahk kui beebil. Eriti head on just minu kuivad käed peale kehakoorijaga koorimist.- super. Sooovitan ka teistelegi. Imelik jahh tundub, et kuidas saab suhkruterad nahka puhastad, aga nüüd enam mitte. Ja peale pesu nahk lõhnab luksuslikult. Mul on hetkel roosilõhnaline kehakoorija.

      Delete
  2. Poes olen vaadanud küll, aga siiani pole ostnud, nüüd tundub, et proovin ära. :)

    http://genefic.blogspot.com/

    ReplyDelete