March 19, 2013

NOTD 19.03.2013

Mulle on alati mummulised asjad südame järgi olnud :) Ja kui eile oma küüned roosaks värvisin, siis tekkis isu need täpiliseks teha. 
Tulemus sai selline:

Meenutavad veidi neid vanu nõukaaegseid hoiustamispurke :)
Muidu mulle see Carlo di Roma küünelakk ikka üldse ei istu. Jääb vastikult triibuline ja niisama lakkimiseks ei sobi. Aga kui mingeid triipe või täppe on vaja teha, siis ajab ju täitsa asja ära :) Täpitamiseks kasutasin ehtenõela. Kellel sellised asjad puuduvad, neil tasuks õmbluspoest lameda otsaga nööpnõelu otsida. :) Või tellida e-bayst endale täpitamiskomplekt :) Näiteks siit. Kuigi ma arvan, et majapidamises leidub veel täpitamiseks sobivaid asju (näiteks juustenõelte otsad), tuleb vaid lahtise pilguga vaadata :)

Kas kannaksite täpilist maniküüri või see on pigem liiga plikalik teie jaoks? :)

7 comments:

  1. mulle meeldib teiste inimeste küüntel küll selliseid lõbusaid variante vaadata aga ise jään truuks oma sopakarva küüntele, mis on alati ühte tooni. ma pole isegi glitter-lakke proovinud :)

    http://mskbeautytalk.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise olen alati roosakaid toone kasutanud, aga viimase aasta jooksul olen ostnud palju ka tumedamaid toone ja neid mudakarva ka:) Ühel hetkel käis lihtsalt klõps ja hakkasid kõik toonid meeldima :D Seega ole ettevaatlik :) Annad küünelakile ühe küüne, võtab terve käe..:D

      Delete
    2. ahha....viimane lause väga hea! ;)

      Delete
  2. Väga armsad ja lõbusad :)

    http://www.ilusalv.ee/

    ReplyDelete
  3. Olen Miss K-ga samal meelel, et teistel on väga armas, kuid ise jään pigem tagasihoidlikumaks. :)

    http://mimosassomething.blogspot.com/

    ReplyDelete