May 14, 2013

Tartu Ilumessilt soetatud asjad.

Eelmisel reedel ja laupäeval toimus Tartus Ilumess. Isiklikult külastasin Tartu messi esimest korda ja seega mingeid ootusi-lootusi mul otseselt ei olnud. Küll aga olen varem Tallinna Ilumessi külastunud ja võrdlusmoment siiski on olemas.

Mul oli ainult üks eesmärk- soetada endale uus Macadamia palsam, mis mul otsa hakkab saama. Macadamia palsami eest maksma hakates, avastasin et olen rahakoti spordikotti unustanud...:D Õnneks sõbranna aitas hädast välja. Aga tänu sellele, et rahakott koju ununes, jäid kindlasti mõningad ostud tegemata..:)) (Vist võib alles jäänud raha üle õnnelik olla :))
Siin siis Macadamia palsam (maksis 15 euri):
Mereneiu boxist ostsin aluslaki ja tavalise roosa küünelaki. Aga roosa küünelakiga ma pole üldse rahul, see tuli juba lakkimise päeval maha...:D

Ja siis tuli turule uus firma, kes end esimest korda põhimõtteliselt näitaski Tartu Ilumessil. Aden Cosmetics OÜ. Nendelt jäid mul silma väga mõnusalt pigmenteeritud lauvärvid ja matid küünelakid. Kahjuks ma pidin samal päeval Tartust ära sõitma ja mu messikülastus jäi üsna lühikeseks ja seetõttu ma ei jõudnud Adeni boxi enam tagasi minna. Lasin sõbrannal, kes laupäeval messi külastas, endale ühe mati küünelaki siiski soetada..  :)
Pudelis paistab värv tumelilla, aga küünel on ta pigem must ja see mind selle juures ära võluski :) Küüntel näeb välja selline:
Ja siis lõpuks suutis mind CHI toodete müüja ära võluda raviseerumiga. Ta jagas mu juuksed kaheks ja siis pani mõlemale poolele erineva seerumi ja siis otsustasin, et ühte neist on mul vaja, sest juuksed jäid hästi mõnusalt siidiseks.
Ostsin sellise komplekti, kus olid ka minisuuruses šampoon, palsam ja kuumakaitse ja loomulikult siis ka see seerum. Neid reisisuuruses tooteid on hästi hea trennikotti ka pista. Eile proovisin järgi ja juuksed jäid väga pehmeks ja hästi kammitavaks. Tundub, et ost õnnestus! :)

Sellised siis olid minu ostud :)
Võrreldes Tallinna messiga, oli antud mess muidugi palju väiksem..aga kuna mina isiklikult läksin sinna ühe kindla asja järgi ja selle asja ma sealt messilt ka sain, siis ma jäin rahule :)

2 comments:

  1. Kahju, et roosa küünelakiga nii läks, värv tundub pildi pealt küll väga ilus. :)

    http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, värv on armas :) Saabki ainult pool päeva ringi käia kahjuks...:D

      Delete