July 10, 2013

Mõned enda tehtud ehted.

Viimastel päevadel on mul ehete tegemise isu olnud ja seda inspiratsiooni ei saa kasutamata jätta, sest tavaliselt kui mul on pingelised ajad, siis ma ei suuda mitu-mitu kuud midagi loomingulist teha. :)
Üldiselt ma teen endale ehteid ise, sellepärast et mul on kogunenud igasugust ehetematerjali mitu kingakarbitäit. Ehteid on mul tõenäoliselt rohkem kui keskmisel naisel:)
Nägin Expressionsis ühte sinistes toonides kaelakeed ja mul tuli tohutu isu endale ka üks sinine kaelakee teha. Lõpptulemus sai selline:

Vahel ma teen polümeersavist ka ehteid. Mul on rooside nõrkus :) Tahtsin endale roosipallidest kõrvarõngaid ja kaelakeed. Lisana tegin sõrmuse ka. Mulle väga meeldib see värv- erk, suvine. Roosid küll ei ole ideaalsed, aga eks harjutamine teeb meistriks.
Vanasti mulle ei meeldinud üldse antiikvaskne toon, aga viimastel aastatel on see mulle meeldima hakanud, ju olen liiga palju pilte seda värvi ehetest näinud :) Neid kõrvarõngaid hakkasin juba mitu kuud tagasi tegema, kleepisin kristallid toorikule, aga siis jäid need seisma. Eile aga tundsin, et sinna sobivad justnimelt mõned lepatriinud, südamed ja lilled.
Eks ehete maitse on inimestel erinev ja ma tean paljusid, kellele need isetehtud ehted üldse peale ei lähe. Mulle aga tõesti meeldib ise nokitseda, sest võin suhteliselt kindel olla, et kellelgi teisel selliseid ei ole ja peale kõige muu on see rahustav tegevus minu jaoks :)
Veel mõned pildid enda tehtud asjadest:







Kuidas Teie suhtute ise tehtud ehetesse?

4 comments:

  1. Issand, kõik on nii ilusad! :)
    Ise tehtud ehted meeldivad mulle väga, kunagi (umbes aastakse tagasi) tegin ka ise ehteid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oii..aitäh :)
      Miks sa enam ei tee? Kas ootad uut inspiratsiooni või lihtsalt isu sai täis? :)

      Delete
  2. Käsitööehted on toredad! Tegin ka ise neid ja pidasin selle kohta blogi. Nüüd seisab nii blogi kui ka ehete tegemise materjalid. Tundub, et peaks jubinad tolmust puhtaks pühkima ja midagi toredat tegema. Pingeline aeg kooli ja tööga võttis selle meisterdamisisu mingi hetk ära ja pole veel tagasi andnud. :(

    ReplyDelete
  3. Niinii armsad! Lihtsalt vaatan ja ohhetan! :)
    Väga meeldib fimost ehteid ise valmistada..nagu sinu roosikesed. :)

    http://kellytreier.blogspot.com/

    ReplyDelete