July 13, 2012

Viimase aja ostud.

Viimasel ajal olen mõned asjad endale soetanud. Ma vist ei hakka neist asjadest lähemalt rääkima, võib-olla teen neist pärast mõningat kasutamist arvustused. :) Aga lühidalt räägin ikka.
Eelmisel nädalal muretsesin endale Selveri Laadapäevadelt 2 asja.
1. Kuldse lauvärvi (hetkel mõtlen, et kas mul ikka oli seda nii väga vaja:P)

2. Kollase küünelaki Maybelline'lt . Seda mul oli vaja :) Sest eelmise aasta magistri lõpetamisel oli mul kollane kleit ja tahaks ka sel suvel selle kleidi selga panna ja küüned kollaseks värvida. Ihii:)

3. Ja siis mõned asjad The Body Shopist. Ma ei saanud ju ometigi allahindlust kasutamata jätta :) Lisaks sellele oli mul sünnipäevast alles üks kinkekaart mis vajas realiseerimist. Jõuludeks sain endale The Body Shopi kehakreemi (oliivi oma) ja see ei olnud üldse niii vastikult rasvane kui ma algul arvasin. Vastupidi, imendus kiirelt ja jättis naha väga mõnusa. Seetõttu otsustasin, et ostan endale sügiseks/talveks uue kreemi. Kuna mul on üldiselt normaalne nahk, siis valisin normaalsele nahale mõeldud kreemi- Maasika oma :)) Algul valisin papaya ja maasika vahel, aga ma tean kuidas mul ühel hetkel võõrad lõhnad vastu hakkavad. Maasikas on selline tuttav lõhn ja sellega seda probleemi ei teki. Kunagi oli mul üks papaya kehakreem ja oh issver, lõpp läks ikka väga vastumeelselt. Igatahes selle maasika kreemi ostsin suure- 300ml.
Teine asi, mis ma ostsin oli porgandi näokreem. Müüja ütles mulle, et see ei sobi rasusele ja poorsele nahale. Kuna sügisel/talvel on mu nahk kuiv, siis ostsingi selleks ajaks antud kreemi. Proovinud ei ole, sest ei taha hetkel veel lahti teha seda :) Las olla suletud kuni tuleb õige aeg.

4. Sandaalid :) Kui mulle mingid asjad meeldivad, siis alati ostan neid erinevates võimalikes värvitoonides. Need on ülimugavad. Tavaliselt tekib mul kõikide jalanõudega mõni vill. Aga nendega pole midagi tekkinud :) Lihtsalt super asjad!:))
5. Otsisin endale mingit juuksemaski moodi asja :) Ja Kaubamajas jäi silma L'Oreal Elvital'i Anti- Breakage Instant- Miracle mask. Olen seda 2 korda kasutanud ja see on superhea! Juuksed on kammitavad ja pehmed.

2 comments:

  1. kust need mustad sandaalid pärit?

    ReplyDelete
  2. Need on tellitud http://everything5pounds.com Kuid neid kahjuks enam ei ole seal :(

    ReplyDelete