October 04, 2012

Ontic Mineralsi sädelev riisipuuder.



Tegu on siis Ontic Mineralsi sädeleva riisipuudriga. Siit on seda võimalik tellida. Valikus on veel ka matt riisipuuder. 
Lootsin, et saan postituse piltide hulka panna pildi, kus on n-ö before ja after, aga inimene keda ma modelliks soovisin ei saanud sel päeval mind aidata. :) Ja ise olin tol hetkel juba after seisus (ehk siis puuder oli peal:))  Tegin siis kiirelt enda peal ühe pildi. See on minu põsk ja selle peal on särapuuder millest kohe lähemalt räägin.:)

Koduleheküljelt pärit info:
Väga efektiivne rasuse ning probleemse naha puhul. Omab absorbeeruvaid omadusi, annab näole naturaalse mati värvi, olles läbipaistev, ühtlustab nahatooni, natukene valgendab ning parandab näonahavärvi. Ei kuivata nahka, tihti soovitatakse kasutada kuiva vananeva naha puhul. Sobib ideaalselt naha kõikide tüüpide jaoks. Kandes seda kuivale nahale, ei pea te muretsema naha niisutamise pärast, sest puuder ei kuivata nahka. Puuderdatud T-tsoon on pikalt matt, sest naturaalsed väikesed osakesed normaliseerivad naharasueritust. Samuti omab antibakteriaalset ning antioksüdantset toimet, mis teeb selle väga kasulikuks probleemse ning vananeva naha hooldamisel.

 Nagu juba kirjeldusest lugeda võite, siis on tegu ülihea asjaga!:) Ja ma olen kogu selle jutuga 100%-liselt nõus.

Mulle meeldib:
 *Annab näole värske, särava väljanägemise. Võib kasutada jumestuskreemi peal, aga võib ka lihtsalt üksinda seda näole kanda. Igaljuhul jääb väga värske ilme ja isegi siis kui võib-olla pole nii palju magada saanud ja ei tunne end just kõige värskemana, siis selle puudri kasutamine teeb küll jume palju selgemaks. Samas ei sädele see liialt palju, parajalt väikesed sädelevad osakesed on sees. Meigi lõppviimistluseks on antud puuder ikka väga hea valik! Kellele ei meeldi sädelevad osakesed, saab alati valida lihtsalt mati puudri.
* Kulub vähe ja jätkub kauaks!
*Väga hea näole kanda. Kannan tavaliselt seda suure puudripintsliga ja see hajub väga ilusasti ühtlaselt näo peal ära!

Kui ma peaks tegema oma lemmiktoodetest nimekirja, siis see oleks kindlasti üks toodetest, mis nimekirja eesotsas laiutaks :)  Olen seda kasutanud nüüdseks 3 kuud.


Kõik, kellel on plaan Ilumessile minna, astuge kindlasti läbi ka Ontic Mineralsi boxist (C-116). Messi ajal on kõikidele toodetele -20% soodustus! Kindlasti ärge jätke seda võimalust kasutamata. Lisaks on võimalik tooteid proovida. Uskuge mind, sellesse puudrisse armute küll kohe ära.:) Endal on plaan mõned Onticu lauvärvid messilt soetada, need on lihtsalt imehead :) Minu lauvärvide ülevaadet saab lugeda siit.

1 comment: