January 09, 2013

10 ilulemmikut aastast 2012.

Ma olen see inimene, kes ei suuda lemmiktooteid välja vahetada ja alati suhtub skeptiliselt mõne uue asja proovimisse. Selline tegelikult üks ilublogija vist olla ei tohiks.:) Kui mul on lemmik leitud, siis ostan üldiselt ainult seda. Valisin välja 10 ilutoodet, mis mulle eelmisel aastal kõige sügavama mulje jätsid. Kahjuks mingit pingerida ma ei osanud moodustada, sest need kõik on omamoodi esimesel kohal.:)
1. Macadamia Healing Oil- Antud tootest on saanud minu kuivade ja blondeeritud juuste päästja.:) Enam ei ole mul pusasid, juuksed on läikivad ja kammitavad. Juukseõli kohta olen täpsemalt kirjutanud siin

2. Kerastase Resistance Bain de Force Reinforcing šampoon. Taaskord üks minu blondide juuste asendamatuid tooteid. Olen oma elu jooksul vist sama palju erinevaid šampoone proovinud kui sokke vahetanud (ilmselgelt väike liialdus) ja lõpuks olen leidnud selle õige. Pikem šampooni ülevaade on leitav siit.

3. Ontic Mineralsi sädelev riisipuuder. Tegu siis Eesti firma tootega! Väga mõnus, annab näole värske ilme, samas ei sädele liialt palju, täiesti asendamatu asi minu meigikotis. Ülevaade siin.

4. Collistari sügavniisutav näokreem. Eelmisel talvel maadlesin kuiva näonahaga. Sel aastal seda probleemi ei ole, sest mul on see suurepärane kreem!:) Ülevaade siin.
5. Bioderma Sensibio H2O puhastusvesi tundlikule nahale. Minu suur, suur lemmik. Puhastab naha lihtsalt suurepäraselt ära. Olen seda juba mitu pudelit ära tarbinud.:) Veidi pikem ülevaade on leitav siit.
5. Make Up Academy praimer silmadele. Tegu on väga hea tootega, võin kindel olla, et lauvärv ei kao kuskile ja püsib seal terve päeva täpselt nii nagu see oleks alles peale kantud. Suvel viisin läbi ka väikese eksperimendi, et kuidas püsib peal lauvärv praimeriga ja ilma. Seda saab lugeda siit.
6. Make Up Academy palett Undressed. Tegu on siis paletiga, mida peetakse Urban Decay Naked'i sarnaseks. Kuna UD paletti mul ei ole, siis võrrelda ma neid ei oska. Aga igaljuhul olen ma selle paletiga ülimalt rahul. Täpselt õiged toonid ja pigmenti on küll ja veel:) Kindlasti soetan ma endale uue paleti, kui vana otsa saab. Mõned toonid on juba üsna lõpukorral :) Minu tehtud tutvustust ja swatche sellest paletist võib näha siit. Igaks juhuks mainin veel selle ka ära, et ka MUA palett Starry nights on väga hea! Aga mõlemat paletti ei tahaks lemmikute hulka panna ja seetõttu otsustasin Undressed kasuks. :)


7. Xen- Tan Transform Luxe isepruunistaja. Minusuguse heledanahalise neiu parim päevituskosmeetika leid ma ütleks.:) Väga hea pruunistaja, imendub hästi, ei jäta rante, jume on ühtlane ja lõhn on taevalik:) Kas on üldse veel sõnu vaja...? Pikemalt saab lugeda siit.
8. Maybelline Fit me puuder (ja ka jumestuskreem). Mulle lihtsalt meeldib väga selle katvus, jääb mõnus ja loomulik. Ei tekita pähe sellist nägu nagu mask oleks ees..:)  Puudriga olen väga rahul. Jumestuskreemi oleksin nõus ka välja vahetama..:)
9. Espirit huulepulk toonis Sweet Rosewood. Selle huulepulga sain Adoreboxist ja olen siiamaani väga õnnelik, sest tegu on minu jaoks täpselt selle õige punase värviga. Täiesti imeline!:) Kahjuks on tõsiasi see, et olen selle peaaegu paari kuuga ära suutnud kulutada :))
 
10. Oriflame'i kulmupalett. Üldiselt olen ma väga paljudes Oriflame'i toodetes pidanud pettuma, aga see mulle meeldib. :) Saab kulmud mõnusalt toonitud, vastavalt soovile/vajadusele, kas siis tumedamaks või heledamaks. Kui soovi on, siis võib veidi vaha ka peale panna, et kulm ikka läigiks ka;)

10 lemmiku väljavalimine osutus raskemaks, kui ma esialgu ootasin. Tegelikult on neid tooteid veelgi, mis lemmiku tiitlit vääriksid..:) Aga midagi peab ju järgmiseks aastaks ka jääma:)))

6 comments:

  1. MUA primer ja Oriflame´i kulmupalett on tõesti väga head! Ja sama siin, et paljudes Oriflame´i toodetes olen pidanud pettuma kahjuks :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pole nüüd tükk aega sealt prooviks midagi tellinudki enam, sest liiga palju on halbu kogemusi olnud.

      Delete
  2. Ma kasutan samuti Oriflame'i kulmupaletti igapäevaselt. Seda vaha ma küll vihkan aga kui segan kaks kulmuvärvi omavahel kokku, siis tulemus on ideaalne :)

    http://mskbeautytalk.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ka seda vaha ka ei kasuta..:D See on nii kõva, et seda ei saa sealt kättegi ja kui ma ükskord proovisin, siis jäid kulmud sellised kahtlased..

      Delete
  3. Bioderma näovesi on ka minu suur-suur lemmik.
    http://elustiiil.blogspot.com/

    ReplyDelete